Eğlence mekanında 3 kadına çirkin teklif

Berkan Aslan

Berkan Aslan

Tüm Yazıları

Olay 3 Haziran'da Beyoğlu'nda bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A.İ.K, H.E. ve Y.T. isimli 3 genç kadın masalarına oturup fix menü sipariş verdiler. Belli bir süre sonra yan masadan bir şişe şarap ikram edildi. Kadınlar garsonlara şarabı istemediklerini dile getirdi.

Mekanın işletmecisi kadınların masalarına gidip, yan masadaki arkadaşlar önemli müşterilerimiz yabancı değiller diyerek kadınları ikna etmeye çalıştı. Fakat kadınlar teklifi kabul etmeyip masalarının değiştirilmesini rica ettiler.

İşletmeci nasıl bir karakter yoksunu ki kadınları ikna edip erkeklerin masasına almaya çalışsada 3 genç kadın yemeklerini yiyip hesdaplarını ödemek için garsondan hesap istediler. Fix menü fiyatı 450-TL olan yemeklerin toplam bedeli 1350-TL gelmesi gerekirken, mekan sahibi 10.000-TL hesap çıkardı, kadınlar buna rağmen hesabı ödeyip mekandan ayrılmak istediler.

Mekandan ayrılan kadınlardan bir tanesi telefonunu mekanda şarjda unuttuğunu fark etti. Geri dönüp telefonu almak istediklerinde mekan işletmecisi ve diğer çalışanlarla karşı karşıya geldiler. Mekan işletmecisi tekliflerini yinelerklen özellikle masaya geçseydiniz hesabıda ödemeyecektiniz diyerek kadınlara sataşmaya başladı. Ve o sırada kavga çıktı. Mekan sahibi ile bir çalışan kadınları dövmeye başladı. Bu sırada mekanın kameraları kayıttaydı.

Mekandan ayrılan kadınlar sosyal medyada görüntülerin ortaya çıkmasından sonra karakola giderek şikayetçi oldular.

Olayın hemen akabinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ; Çeşitli suçlardan aranan M.M.D. ' nin 13 ve V.T. ' nin 12 suç kaydı olduğu tespit edilmiş ve 2 şüphelinin kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından adli makamlara sevk edildiği ve tutuklandıkları açıklandı.

Buradan kadınlara sesleniyorum, olası bir cinsel taciz, dayak ve şantaj karşısında susmayın, susturulmayın. Sesinizi ne kadar çok çıkarırsanız böylesine şeref yoksunları adalet karşısında hesap vereceklerdir.