EGM POLİS TAYİN SONUÇ SORGULAMA 2024: EGM Polis Tayinleri Açıklandı Mı, Ne Zaman Açıklanacak? POLNET Polis Tayin Sorgulama

EGM polis tayinleri araştırmaları hızlandı. Haziran ayına sayılı gün kala tayinler açıklandı mı sorusuna yanıt aranmaya başladı. Polis şark ve batı görevi atama sonuç ekranı beklenmeye başladı. Peki, polis tayinleri açıklandı mı, ne zaman açıklanır? İşte POLNET polis tayin sorgulama..

EGM POLİS TAYİN SONUÇ SORGULAMA 2024: EGM Polis Tayinleri Açıklandı Mı, Ne Zaman Açıklanacak? POLNET Polis Tayin Sorgulama

Polis tayinleri 2024 tayin sonuçları araştırılmaya başladı. Mayıs ayının son günlerine girişle polis tayin ve yer değiştirme sorgulamaları hızlandı. Başkomiser, Komiser, Emniyet Müdürü atama ve tayin sonuçları için Emniyet Genel Müdürlüğü duyurusu beklenmeye başladı. Peki, EGM polis tayinleri açıklandı mı? Polis tayinleri ne zaman açıklanır? İşte POLNET polis tayin sorgulama ekranı..

POLİS TAYİNLERİ AÇIKLANDI MI? NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2024 polis tayin sonuçları henüz belli olmadı. Geçtiğimiz yıl 9 Haziran 2024 Pazar günü açıklanan polis tayinleri için net bir tarih verilmedi. Polis tayinlerinin haziran başında Emniyet Genel müdürlüğü tarafından açıklanması bekleniyor.

EGM POLİS TAYİN SONUÇ SORGULAMA

Emniyet polis tayin sonuç sorgulama için POLNET sayfası bekleniyor. Tayin için başvuruda bulunan polislerin cep telefonuna SMS gönderiliyor. POLNET sistemi üzerinden sonuçlar görüntülenebiliyor. POLNET sistemine giriş yapan adaylar kullanıcı adı ve şifrelerini girerek atama bilgilerine ulaşabilir. 2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf emniyet müdürü ile emniyet amiri rütbelerindeki personelin atama ve yer değiştirme işlemleri Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından sonuçlandırılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ