Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EİNTRACHT FRANKFURT- RB LEPZİNG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? ALMANYA BUNDESLİGA

Almanya Bundesliga’da heyecan sürüyor. Eintracht Frankfurt RB Lepzing karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki; Eintracht Frankfurt RB Lepzing maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda CANLI yayınlanacak?

Almanya Bundesliga’da heyecan sürüyor.

Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Eintracht Frankfurt RB Lepzing maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Eintracht Frankfurt RB Lepzing maçı 18 Mayıs Cumartesi günü saat 16.30’da beIN CONNECT, Tivibu Spor Konferans

Bundesliga’yı ilk 6 içinde bitirmeyi garantilemek isteyen Frankfurt, gelecek sezon Devler Ligi’ne katılması kesinleşen Leipzig’i ağırlıyor.son maçlarında Beraberliği yeterli bulan Lepzing, son haftalarda oyun olarak düşüşte. Buna Frankfurt’un ne kadar iyi bir iç saha takımı olduğu da eklendiğinde sonuca ulaşmasak dahi güçlü bir Frankfurt oyunu göreceğimiz muhtemel.

MUHTEMEL İLK 11’LER

Eintracht Frankfurt:Kevin Trapp, Lucas Melo, Robin Koch, Ansgar Knauff, Fares Chaibi, Eric Dina, William Pacho, Ellyes Skhiri, Mario Götze, Omar Marmoush, Hugo Ekitike,

RB Lepzing:Peter Gulacsi, Willi Orban, Mohamed Simakani, Benjamin Henrichs, Lukas Klostermann, Castello Lukeba, Christoph Baumgartner, Amadou Haidara, Nicolas Seiwald, Yussuf Poulsen,Lois Openda