Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekitabım uygulaması nedir? Telefondan ücretsiz nasıl kitap okunur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kitap okumayı sevenler için oluşturulan “Ekitabım” uygulaması oldukça rağbet görüyor… Peki nedir bu Ekitabım? Detaylar haberimizde…

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, kitap okuma tutkunları için heyecan verici bir gelişme sundu. “Ekitabım” adını taşıyan yeni bir uygulama, yaklaşık 1.500 kitaplık bir koleksiyon ile ücretsiz kitap okuma deneyimi sunmak amacıyla kullanıcılarla paylaşıldı.

GOOGLE PLAY VE APP STORE

Kültür ve Turizm Bakanlığı, e-kitap dünyasına katkı sağlama hedefiyle geliştirdiği bu uygulama ile kitapseverlere geniş bir dijital kütüphane erişimi sunuyor. Şu an için 1.386 kitap ve toplamda 271.507 sayfa içerik sunan Ekitabım uygulaması, Google Play ve App Store üzerinden kolayca indirilebilir durumda.

HER ZAMAN YANINIZDA

Uygulama, kullanıcılarına mobil cihazlarında veya masaüstü bilgisayarlarında kitapları okuma, indirme, not alma ve hatta kitapları sevdiklerine önerme imkanı sunuyor. Bu sayede, kitapseverler kitaplarını her zaman yanlarında taşıyabilirler ve istedikleri zaman istedikleri kitabı okuyabilirler.

15 GÜN SÜRESİ VAR

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan açıklamada, Ekitabım uygulamasının amacının okurlara ücretsiz bir şekilde 15 gün boyunca e-kitaplarla buluşma fırsatı sunmak olduğu belirtiliyor. Kullanıcılar, farklı kategorilerdeki eserlere kolayca ulaşabilir ve kendi dijital kitaplıklarını oluşturabilirler.

Ekitabım uygulaması, kitap okuma alışkanlığını dijital dünyada destekleyerek kültürel içeriğe erişimi kolaylaştırıyor. Bu adım, kitap okuma tutkunlarını sevindiren bir gelişme olarak dikkat çekiyor ve kitapların daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamayı amaçlıyor.