Kredi Kartı Vergisi Ne Zaman? Kredi Kartı 750 TL Vergi İptal Mi?

Milyonlarca vatandaşın tepki gösterdiği 750 TL kredi kartı vergisi son durum merak edildi. Savunma Sanayii Destekleme Fonu için kullanılacak 750 TL kesinti ertelendi mi sizler için araştırdık. Peki, kredi kartı vergisi ne zaman? Kredi kartı 750 TL vergi iptal mi? İşte yanıtı..

Kredi Kartı Vergisi Ne Zaman? Kredi Kartı 750 TL Vergi İptal Mi?
Kredi kartı 750 TL vergi iptal mi?

Kredi kartı 750 TL vergi ertelendi mi sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için son durum belli oldu. Kredi kartı limiti 100 bin TL üzeri olan vatandaşların her yıl ocak ayının 5'inde 750 TL vergi ödemesini öngören yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna geldi. Savunma Sanayii Destekleme Fonu (SSDF) için kullanılacak 750 TL verginin ne zaman alınacağı merak edildi. Peki, kredi kartı vergisi ne zaman? Kredi kartı 750 TL vergi iptal mi? İşte merak edilenler..

KREDİ KARTI 750 TL VERGİ İPTAL Mİ OLDU?

Kredi kartı kullanıcılarından alınacak 750 TL savunma sanayii fonu teklifi ertelendi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler savunma sanayii destekleme fonu görüşmelerinin ertelenerek 2025 yılına bırakıldığını açıkladı. Kredi kartı limiti 100 bin TL üzeri olan vatandaşlar yeni bir gelişmeye kadar banka tarafından belirlenen kart aidatlarını ödemeye devam edecek. Kredi kartı savunma sanayi fonu 750 TL alınmasına karar verildiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak: Müjde Melek Şahin
750 TL Vergi Limit Kredi kartı