Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekos Elektrik Katılım Endeksine Uygun Mu? Ekos Helal Mi? Ekos Teknoloji Ve Elektrik A.Ş.

Halka arz alım satım yapanlara Ekos Teknoloji bilgileri geldi. 13-17 Kasım haftasında halka arz olacak şirketler listesine Ekos Elektrik girdi. Sermaye Piyasası Kurulu, Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş. halka arzına onay verdi. Peki, Ekos Teknoloji halka arz helal mi? Ekos Elektrik katılım endeksine uygun mu? İşte yanıtı..

Halka arz alım satım

13-17 Kasım halka arz takvimi belli oldu. Çok sayıda vatandaşın gündem maddesi olan halka arz işlemlerine bir yenisi daha katıldı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş. halka arzını onayladı. 13-17 Kasım halka arz takviminde yer alan Ekos teknoloji bilgileri geldi. Son dönemin en popüler işlemlerinden halka arz alım satımı yapan vatandaşlar gözlerini Ekos Teknoloji ve Elektrik şirketi bilgilerine çevirdi. Binlerce kişi arama motorlarında Ekos Teknoloji halka arz ne zaman, Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş., Ekos hangi bankalarda var, Ekos elektrik halka arz, Ekos teknoloji kimin araştırması yaptı. Peki, Ekos elektrik katılım endeksine uygun mu? Ekos tekonoloji ne iş yapar? İşte yanıtı..

EKOS TEKNLOJİ VE ELEKTRİK A.Ş. HALKA ARZ

Bu hafta halka arz olacak şirketler içerisinde yer alan Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş. bültenini yayınladı. Halka arz büyüklüğü 766.2 milyon TL ve halka açıklık oranı yüzde 21,43 olan Ekos Teknoloji 15-16 Kasım 2023 tarihlerinde talep toplama işlemi yapacak. Halka arz hisse fiyatı 12,77 TL sabit fiyattan satılacak. Payların tamamı eşit dağıtılacak. Dağıtılacak pay miktarı olası durumda 2.1 Milyon katılıma 29 lot düşecek yani 370 TL fiyatla verilecek. Tahmini 2.5 Milyon katılımda 24 Lot, 2.9 Milyon katılımda ise 21 lot dağıtılacak. 3.3 Milyon katılım olursa 19 Lot 242 TL tutacak. 4.9 Milyon katılım olursa da 13 Lot alınabilecek. Bu da 166 TL’ye denk geliyor.

EKOS ELEKTRİK KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

SPK onayından geçen Ekos Teknoloji katılım endeksine uygun mu hemen belirtelim ki Ekos Teknoloji halka arz katılım endeksine uygun olarak işlem görecek. Halka arz alım satımı yapan vatandaşlar Ekos Teknoloji’yi değerlendirebilir. Ekos Teknoloji her biri yüzde 50 hisseye sahip 2 ortaktan oluşan bir şirket olarak biliniyor. Şirket ortaklarından biri yüzde 50 oranında Tarık Can Akbaş, diğeri ise yüzde 50 oranında Tunahan Akbaş’ın.