Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekranların fenomen Yargı, Uluslararası Emmy Ödülleri’nden eli boş dönmedi! Öyle bir ödül aldı ki…

Uluslararası Emmy Ödülleri’nin bu seneki ödülleri de dağıldı. Eli boş dönmeyen Türk yapımı ise, Yargı dizisi oldu. İşte Uluslararası Emmy Ödülleri’nde yaşananlar…

Uluslararası Emmy Ödülleri’nin bu

Ekranların fenomen yapımları arasına heyecan verici senaryosu ile ilk andan itibaren girmeyi başarmış olan Yargı dizisi, son sezonunu seyirci karşısına çıkarmayı sürdürürken; pek çok ödül töreninden de ödülle ayrılmaya başlandı. Gerçekleştirilmiş olan son Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nden dört farklı kategoride de ödül almasıyla dikkat çeken Yargı dizisine bir ödül de Uluslararası Emmy Ödülleri’nden geldi. Televizyon dünyasının prestijli ödüllerinden biri olan Emmy Ödülleri gecesinde ilgi çekici anlar yaşandı.

Başrollerini ünlü oyuncular Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi, başarısına başarı katmaya devam ediyor. Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Uluslararası Emmy Ödülleri törenine damga vuran Yargı dizisi, bu sene New York’tan eli boş dönmeyen yapımlar arasındaki yerini aldı. Yargı dizisinin ödül aldığı kategoride Uluslararası Emmy Ödülleri gecesiyle ortaya çıktı. İşte Uluslararası Emmy Ödülleri gecesinde yaşananlar…

YARGI DİZİSİ, ULUSLARARASI EMMY ÖDÜLLERİ’NDEN ÖDÜL ALDI

Bu sene ödül sahiplerini bulmak için toplanan Uluslararası Emmy Ödülleri, New York Hilton Midtown Otel’de gerçekleştirilen görkemli bir gece ile sahiplerini buldu. Tüm dünyanın merakla takip ettiği Uluslararası Emmy Ödülleri’ne 2023 yılı için 20 ülkeden 14 kategoride 56 yapım dahil oldu. Geceye damga vuran yapım ise, Uluslararası Emmy Ödülleri’nden eli boş dönmeyen Türk yapımı Yargı dizisi olmayı başardı. Ay Yapım imzası ile Kanal D ekranlarından seyirci karşısına çıkan Yargı dizisi, Uluslararası Emmy Ödülleri’nden ‘En İyi Telenovela’ kategorisindeki ödülü kaptı.

ULUSLARARASI EMMY ÖDÜLLERİ’NDE PINAR DENİZ DİKKAT ÇEKTİ

Oldukça görkemli bir gece ile sahibini bulan Uluslararası Emmy Ödülleri gecesine Yargı dizisinin yapımcısı Kerem Çatay, yönetmeni Ali Bilgin ve senaristi Sema Ergenekon’un yanı sıra dizinin başrolleri Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu da katıldı. Uluslararası Emmy Ödülleri’ne sade ve duru tarzıyla damga vuran Türk oyuncu Pınar Deniz, askılı klasik siyah elbisesi ve metalik saplı siyah çantasıyla kırmızı halıda yürüdü.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor