Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekrem Can’ı Bodrum maçında en iyi şekilde anacağız

Kocaelispor’un vefat eden yöneticisi Ekrem Can’ın kulüp içinde ve camiada yarattığı şok sürüyor. Can, Bodrum maçında da unutulmayacak.

Kocaelispor’un vefat eden yöneticisi

48 YAŞINDAYDI

Futbol akademisi projesi görüşmeleri ve futbolcu taraması yapmak üzere Engin Koyun ve iki menajer ile gittiği Nijerya’dan hasta dönen ve burada hastalığı artınca özel bir hastaneye yatırılan Ekrem Can bu hastanede de kendisine teşhis konulamaması üzerine apar topar Gebze’deki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılsa da yayılan hastalık nedeni ile 48 yaşında hayata veda etti.

SAYGI DURUŞU, TİŞÖRT VE SİYAH BANT

Bu ani ve şok ölüm Kocaelispor camiasını hayli sarstı. Kocaelispor’un futbol aklı, kadro yapılanmasındaki başrol isim olan Ekrem Can, Karamürsel’de son yolculuğuna uğurlandı. Yaşadığı travmadan kurtulamayan Kocaelispor Kulübü, Bodrumspor maçında unutulmayacak. Futbolcular Ekrem Can’ın fotoğrafının olduğu tişörtlerle ısınacak. Öte yandan maç 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve Kocaelisporlu futbolcuların kollarında siyah bant olacak. Skorbord ve led ekranlarda da Ekrem Can’ın görselleri yer alacak, ismi yazılacak.