Ekrem İmamoğlu: Yüzde 40’a doğru gidiyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ilk açıklamasını attı. İmamoğlu, “Şu an yüzde 40’a doğru gidiyoruz” dedi.

Ekrem İmamoğlu: Yüzde 40’a doğru gidiyoruz

Türkiye’nin merakla beklediği yerel seçimlerde oy sayma işlemleri devam ediyor. Oylar sayılırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu kameralar karşısına geçerek açıklama yaptı.

“GÜÇLÜ BİR EKİBİMİZ VAR”

Ekrem İmamoğlu açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Şu an itibariyle yüzde 40’a doğru giden bir veriye sahibiz. Elde ettiğimiz veriler doğrultusunda vatandaşımızın bie olan inancı karşılığını göstermiş durumda. Çok güçlü bir ekibimiz var.

“BÜYÜKŞEHİR KADAR ÖNEMLİ”

Aynı zamanda ciddi bir veri akışı sistemimiz var. Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi memnun etmekte. Şu an oy sayma işlemleri devam ediyor. Bizim için Büyükşehir kadar önemli 2 doküman daha var.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İlçe belediye başkanlığı verisi, ve ilçe meclis üyeliği verisi. Bu her iki tutanakta bizim elde etmek istediğimiz verilerin üçüncük sonucunu oluşturuyor. Oy kullanan vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

“HAYIRLI OLSUN”

Biz şu an itibariyle sandık başında görev yapan tüm arkadaşlarımıza hassasiyet içerisinde, sıkıntısız bir süreç diliyoruz. Sandıkları takip ediyoruz, veriler elimize geliyor. İlerleyen saatlerde daha iyi verilere ulaşacağız. Sonuçlar şimdiden herkese hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ