Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan Yüksel Arslan görevi bırakıyor!

Mansur Yavaş’a yakınlığıyla bilinen Ankara milletvekili Yüksel Arslan’ın, Ekrem İmamoğlu’nu isim vermeden hedef aldığı paylaşım gündem oldu. Mansur Yavaş, mesajın derhal silinmesini isterken Arslan ASKİ’deki görevinden istifa etmeye hazırlanıyor.

Mansur Yavaş'a yakınlığıyla bilinen

CHP’de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki gözle görülebilen gerilim artarak devam ediyor. İki isim geçtiğimiz günlerde kamera karşısında gergin anlar yaşarken, dün akşam bunlara bir yenisi daha eklendi.

İMAMOĞLU’NA “PROJE ÇOCUK” GÖNDERMESİ

Yavaş’ın 2023 yılında özel kalem müdürlüğünü yapan Ankara milletvekili Yüksel Arslan, üstü kapalı şekilde CHP lideri Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’nu hedef gösterdi. Yüksel, X hesabından yaptığı paylaşımda “Tek derdi kendi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek olana, ‘Proje Çocuk’ denir, ‘Mustafa Kemal’in Askeri’ denmez” dedi.

MANSUR YAVAŞ, ARSLAN’A SAHİP ÇIKMADI

Bu sözlerin ardından Mansur Yavaş yapılan paylaşımı onaylamadığını belirtip şunları yazdı:

“Kamuoyunun dikkatine: Bağımsız milletvekili Sayın Arslanın bu açıklamalarını ve yayınladığı metni onaylamadığımın bilinmesini isterim. Ayrıca iyi bilinmelidir ki bu tür açıklamalar benim siyaset tarzıma uymamaktadır. Kendisine tavsiyem bu twiti silmesidir

YÜKSEL ARSLAN İSTİFA EDİYOR

Bu gelişmelerin ardından Arslan’ın ABB ASKİ Spor Kulübü Başkanlığı görevini bırakacağı öğrenildi.

Gazeteci Gürkan Hacır’a konuşan Arslan, ‘Bu paylaşımdan Mansur Bey’in kesinlikle haberi yok. Ben İmamoğlu’nu kastetmedim. Ama öyle anlaşıldığını görüyorum. Ben Mansur ağabeye asla zarar vermeyi düşünmem. Ama görünen o ki istemeden de olsa zarar veriyorum. Bu yüzden pazartesi sabah ASKİ Spor Kulübü Başkanlığı’ndan da ayrılacağım” dedi.