Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekrem Memnun İzmit halkını milli maça davet etti

FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Slovakya ile karşılaşacak olan ve çalışmalarını İzmit’te yapan A Kadın Milli Takımı grubun ilk maçı için geri sayıma başladı. Başantrenör Ekrem Memnun İzmit halkını milli maça davet etti.

FIBA 2025 Kadınlar Avrupa

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde A Kadın Milli Takımı 9 Kasım Perşembe günü saat 18.30’da İzmit Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Slovakya ile karşılaşacak. F Grubu’nda mücadele edecek olan Potanın Perileri, Başantrenör Ekrem Memnun yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Karşılaşma öncesinde başantrenör Memnun ve sporcular grubu, şampiyona hedeflerini değerlendirdi ve İzmit halkını maça davet etti.

HEDEF GALİBİYET

Başantrenör Ekrem Memnun açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Gruptan 1. çıkmak istiyoruz. Tek hedefimiz bu. Kazanarak başlamak lazım. Sadece ona odaklandık. Perşembe akşamı bir tek sonuç için oynayacağız. O da galibiyetimiz. Oyuncu arkadaşlar kulüplerinden geldiler. Sene ortasında bu maçlar bize olduğu gibi bütün ülke takımları adına zorlu bir süreç demek. Pazar günü lig maçı oynuyor, geliyor buraya başka bir rol, başka bir takım. 2-3 gün içinde adapte olması lazım. Oyuncularımızın tavrından, konsantrasyonundan, isteğinden gerçekten çok memnunum. Kocaeli Valiliği’nin ve İzmit Belediyesi’nin bize sağladığı şartlardan da çok memnunuz. Oyuncuların majör bir sorunu yok. En iyi şekilde hazırlanacağız. Uzun zamandır ilk defa sakatlığımız yok. Sadece maçı bekleyeceğiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olacak.

ÇABUK VE HIZLILAR

Slovakya ile oynadığımız son maçı kaybettik. O günden bugüne çok şey değişti. O turnuvada çok önemli oyuncularımızın sakatlığı vardı. Bu bir spor, sakatlık mazeret değil ama bizi yendiler. Kısacası bizi son maçta yenen takımla oynayacağız. Çok köklü basketbol kültürü olan bir ülke. Bence değerinin altında ancak Avrupa basketbolunda da saygı gören bir ülke. Çok çabuk ve hızlı oyuncuları var. Bize biraz ters olan basketbol oynuyorlar.

İYİ OLDUĞUMUZ YERLERİ ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ

Onları çok iyi tanıyoruz, onlar da bizi tanıyor. Kolay bir maç olmayacak. Onların bize, bizim onlara farklı üstünlüklerimiz var. İyi olduğumuz yerleri ön plana çıkarıp iyi olmadığımız yerleri saklamaya çalışarak oynayacağız. Tek sonuç için oynayacağız. Biz bu turnuvanın gediklisiyiz. Son dönemdeki bütün Avrupa şampiyonalarında varız. Tekrar olmak istiyoruz. İçerde Slovakya maçını mutlaka ve mutlaka kazanmak için oynayacağız.

GELECEKLERİNİ BİLİYORUZ

İzmit seyircisinin kadın basketboluna olan, milli takıma olan ilgisini biliyoruz. Maça gelip çok iyi şekilde destekleyeceklerini biliyoruz. Eminiz ve bunu da istiyoruz. Bu çağrıya hep olumlu yanıt geldi, yine gelecektir. Son dönemde buradaki ikinci A milli kadın basketbol maçı olacak. İzmit, spora çok önem veren bir şehir. Kadın basketbolunda yıllardır takımlar çıkardı, destekledi, bu sene de çok iyi giden takımları var. Bizim maça da gelerek, bizi destekleyerek, yanımızda olarak gösterecekler. Bütün İzmit halkını, Kocaeli halkını ve basketbol severleri bizi desteklemek için salona bekliyoruz.