EKSİ!

Erdem Övüç

Erdem Övüç

Tüm Yazıları

1 yıl aranın ardından adını yeniden 1. Lig’e yazdıran Kocaelispor’da şampiyonluk kutlamaları Seka Park’ta yer alan Uçurtma Tepesi alanında gerçekleşti.
Kurulan sahnede binlerce taraftarı önünde kupasını kaldıran yeşil siyahlılar güzel bir günü geride bıraktı. Ancak…

İKİ SORU
Kutlamaların ardından iki konu kafaları karıştırdı. Bunlardan ilki, yönetim kurulu üyelerinin önemli bir kısmının kutlamalarda neden olmadığı, diğeri ile kulüp personelinin tamamının sahneye neden davet edilmediğiydi.
Bu sorulara şu yanıtlar verildi. Yönetim kurulunun, Kastamonuspor maçının ardından kutlama yapmaya hazırlandığı ve yönetim kurulu üyelerinin farklı yerlerde program yaptıkları, ancak gelen üzücü şehit haberlerinin ardından kutlamaların iptal olması nedeni ile daha önceden planlanmış programlarını iptal edemedikleri belirtildi.
Personelin tek tek sahneye davet edilmemesiyle ilgili olarak ise tüm personeli temsilen bir kişinin sahneye çıkmasına karar verildi.

ORHAN GÖRMEZ VARKEN
Yöneticilerin önemli bir kesiminin neden kutlamaya katılmadığı ilgili katacağımız yorum pek olmaz.
Ancak bazılarının Engin Koyun’a tavırlı olduğu duyumlarını aldım.
Beni ilgilendiren konu personellerin neden tek tek çağrılmamasıydı.
Çaycı abladan, çimcisine, malzemecisinden masörüne kadar her birinin adları tek tek anılmalıydı.
He şu var… Kulüpteki her emekçi bizler adına çok kıymetli…
Onların alın teri ve duaları da başarıyı beraberinde getiren unsurlardandı.
Amaaaa eğer bir personel belirlenecekse de bu kişi Kocaelispor’un yaşayan tarihi, malzemeci Orhan Görmez’den başkası değil. Bu nedenle bu konu ile ilgili yönetime eksiyi veriyorum.