‘Eksikleri tamamlama siyaseti yapın’

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Basri Çayır, basın açıklaması yaptı. Çayır yaptığı açıklamada, “

‘Eksikleri tamamlama siyaseti yapın’

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Temmuz Ayı İl Divan Toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Gerçekleşen genel kurulda söz alan YRP MKYK Üyesi Basri Çayır açıklamalarda bulundu. Çayır açıklamasında, ilçe başkanlarına özellikle yerel siyaset yapmaları gerektiği tavsiyesinde bulundu.

“EKSİKLERİ TAMAMLAMAK İÇİN SİYASET YAPIN”

İşte Basri Çayır’ın açıklaması: “Kıymetli ilçe başkanlarımıza genel siyaseti zaten genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey yapıyor, sizler burada yerel siyaseti, Kocaeli halkının faydasına olacak siyaseti yapın, eksikleri tamamlama adına siyaset yapın. Ve yine genel meclisteki konuşmalara bakılırsa hem dünya gündemine hem de Gazze gündemine Filistin gündemine en çok değinen bizim milletvekillerimiz.

“MİLLİ GÖRÜŞÜN KOCAELİ’Sİ VAR”

Bunun yanında yine yönetim şekliniz de milli görüş şuuruna uygun olursa 20 Temmuz’da kutlamasını yaptığımız Kıbrıs Barış Harekât’larını, fetihleri konuşursunuz ama milli görüş şuurundan; Erbakan Hoca’mın yolundan uzaklaşırsanız 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerini konuşursunuz. Siyonizmin Pentagon’u varsa Milli Görüş’ün de Kocaeli’si var söylemine uygun bir teşkilat oluşacaktır.”

‘Eksikleri tamamlama siyaseti yapın’ - Resim : 1

Kaynak: Cansu Kızılkaya