Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekspertizler vatandaşı delirtti! Bir araba 4 farklı sonuç, kime güveneceğiz?

Alacağı ikinci el araba için ekpsertize gitmek zorunda kalan vatandaş, karşılaştırmak için gittiği 4 farklı ekspertizin sonuçlarını görünce bambaşka bir durum ortaya çıktı. Hiçbir sonucun birbirine benzemediği ve her birinde farklı bir sonuç çıktığını ispatlayan vatandaş, “Kime güveneceğiz?” diyerek isyanını dile getirdi.

Alacağı ikinci el araba

İkinci el araç alırken satışın daha güvenli olması için başvurulan ekspertizlerin durumu araç satın almak isteyen bir vatandaşın karşılaştırmasıyla ortaya çıktı. İkinci el araba almak isteyen bir vatandaş tam 4 faklı eksptertiz gezdi. Her birinden farklı sonuç çıkınca şaştı kaldı.

“BİZ KİME GÜVENECEĞİZ?”

O kişi raporları böyle anlattı: “Mercedes almaya gittik, ekspere soktuk. Araçta iki parça boya… Isparta’ya geldiğimizde tekrar eksper yapalım dedik. Burası boyalı, burası boyalı, sök tak çıktı. Farklı bir eksper kurumuna gittik. Sök tak, sök tak, sök tak, boya, sök tak. Yine kafam almadı, başka yere gittik. Bir vida oynadığından dolayı sök tak. Lokal boyamız var. Orjinal, orjinal, sök tak. Önümde 4 tane eksper var. Abi kim biliyor bu işi? Ahmet geçmiş eksper olmuş, ekmekçi geçmiş eksper olmuş, tuvaletçi geçmiş eksper olmuş. Biz kime güveneceğiz ya?”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kahramanmaraş ve Adıyaman'da korkutan bir
Sıradaki Haber Kahramanmaraş ve Adıyaman sallandı!