Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Elektriğe Zam Geldi Mi? Elektrik Zam Ne Kadar?

Milyonları ilgilendiren son dakika haberinin detayları araştırılıyor. Çok sayıda vatandaş yeni elektrik fiyat tarifesini inceliyor. Elektriğe zam geldi mi merak eden vatandaşlar zammın detaylarını araştırıyor. Peki, elektriğe ne kadar zam geldi? Elektrik zammı ne zaman başlayacak? İşte yanıtı..

Milyonları ilgilendiren son dakika

Yüksek enflasyon nedeniyle arttıkça artan zamlar vatandaşın yakasını bir türlü bırakmadı. Geçim derdine düşen vatandaş cebine giren maaşla ne yapacağını şaşırdı. Son dakika gelişmelerine kulak veren milyonlarca kişi elektrik zammı 2023 detaylarını araştırmaya koyuldu.  1 Ekim’den itibaren geçerli olacak yeni elektrik fiyat tarifesi belli oldu. Peki, elektik zam ne kadar? Elektrik zammı ne zaman başlayacak? İşte merak edilen soruların yanıtı..

ELEKTRİK ZAMMI 2023

Hayat gailesine düşen vatandaş ne yapacağını şaşırdı. Maaşlar ne kadar artsa da giderler de aynı oranda artınca elde avuçta bir şey kalmadı. 2023 yılının son çeyreğinde yeni zam haberleri gelmeye devam etti. Milyonları ilgilendiren elektrik zammı 12023 tarifesi belli oldu. Yeni tarifeye göre konut aboneleri için zam yapılmadı. Sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe ise yüzde 20 oranında zam yapıldı.

ELEKTRİK ZAM NE KADAR?

Dolar kurunda görülen artış başta akaryakıt fiyatları olmak üzere çok sayıda kalemi değiştirdi. Yaşanan artışlar vatandaşın belini iyice büktü. Enerjide elektrik tarafında beklenen zam son dakika haberiyle duyuruldu. Sektör kaynakları elektrik tarifelerinde sanayi ve ticarethanelerde 1 Ekim’den itibaren yüzde 20 zam beklendiğini açıkladı. Konutlara ise henüz elektrik zammı gelmedi.  Elektrikte tüm abone gruplarının 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olan tarifeleri belirlendi ve fiyatlar tüm abone gruplarında sabit kaldı. En son artışın 1 Eylül 2022 tarihinde görüldüğü elektrik fiyatlarında 1 Nisan 2023’de yüzde 15’lik indirim görülmüştü.