ELENEN YARIŞMACI MASTERCHEF KİM ELENDİ? 18 Ağustos Masterchef Kim Elendi?

İzleyicilerin severek takip ettiği yemek yarışması MasterChef'te son bölüm evin yolunu tutan yarışmacı belli oldu. 18 Ağustos Pazar günü ekrana gelen Masterchef son bölüm Deniz, Zeynep, Ezgi, Ümmühan, Kaan, Kerem ve Emre arasındaki düelloda kaybeden belli oldu. Peki, Masterchef kim elendi? İşte yanıtı..

ELENEN YARIŞMACI MASTERCHEF KİM ELENDİ? 18 Ağustos Masterchef Kim Elendi?

18 Ağustos Masterchef Türkiye kim elendi sorusuna yanıt arayan izleyiciler ekran başına toplandı. Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef Türkiye mücadelesinde Deniz, Zeynep, Ezgi, Ümmühan, Kaan, Kerem ve Emre yarışmaya devam edebilmek için savaş verdi. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri olduğu Masterchef'te son bölüm kalan giden belli oldu. Peki, elenen yarışmacı Masterchef kim elendi? İşte merak edilen isim..

ELENEN YARIŞMACI MASTERCHEF KİM ELENDİ? 18 Ağustos Masterchef Kim Elendi? - Resim : 1

ELENEN YARIŞMACI MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Dünyaca ünlü Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında bir kişi daha hayallerine veda etti. 18 Ağustos Pazar gecesine damga vuran eleme heyecanında kazanan kaybeden belli oldu. İzleyicilerin merakla beklediği Masterchef Deniz kovuldu mu elenen isim oldu. Şeflerin oyuyla yarışmaya veda eden Masterchef DENİZ YILMAZ fenalık geçirdi. Büyük yarış öncesi duygularını ifade eden Deniz, "Hak etmiyorum şefim, biz bunu arkada da konuştuk. Ezgi bir ders olsun diye beni attı sonra kendi geldi" dedi.

Kaynak: Şermin Temur