Elite Buz Sporları Kulübü’ne HELAL OLSUN!

Elite Buz Sporları Kulübü, Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Kulüp, adeta şov yaptığı şampiyonaya üç takımı ile katıldı ve 1 altın, 1 gümüş, 1 de bronz madalya ile 3 kürsü gördü ve İzmit’e göğsümüzü kabartarak döndü.

Elite Buz Sporları Kulübü’ne HELAL OLSUN!

İlimizde faaliyet gösteren Elite Buz Sporları Kulübü, 9-11 Şubat tarihleri arasında Başkent Ankara’da düzenlenen Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'nda göz kamaştıran bir performans sergiledi. Şampiyonaya katıldığı üç takımında da derece elde ettiği kulübün genç ve yetenekli sporcuları izleyicilerden de yoğun alkış aldı.

Elite Buz Sporları Kulübü’ne HELAL OLSUN! - Resim : 1

KADIN ANTRENÖRLERİMİZİN BAŞARISI

Şampiyonada “Pre-Juvenile” kategorisinde “Team Pony” bronz madalya, “Juvenile” kategorisinde “Team Unicorn” gümüş madalya ve “Basic Novice” kategorisinde ise “Team Unique” altın madalya almaya hak kazandı. Kulübün antrenörleri Ece Ongül Küçük, Simge Yazıcı, Betül Çelik Bekçi ve Yelda Akıncı başarının mimarları oldu.

Elite Buz Sporları Kulübü’ne HELAL OLSUN! - Resim : 2

SENKRONİZE DE MARKA OLDULAR

Başarılı antrenörlerimiz açıklamasında "Takımlarımızın bu başarısı, sporcularımızın uzun süren emeklerinin ve antrenmanlarının bir sonucudur. Sporcularımızın azmi ve disiplini, velilerimizin fedakarlığı bu önemli başarıları elde etmemizdeki en büyük etken oldu” dedi. Elite Buz Sporları Kulübü, bu başarıyla adını bir kez daha duyurarak senkronize buz pateni alanındaki üstünlüğünü de kanıtlamış oldu. Kulüp, başarılarıyla Türk senkronize buz pateni sporunun gelişimine de önemli katkılar sağlarken gelecek adına da buz sporları adına umut veriyor.

Elite Buz Sporları Kulübü’ne HELAL OLSUN! - Resim : 3

Elite Buz Sporları Kulübü’ne HELAL OLSUN! - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ