Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Elon Musk’ın İslam ile müjdeleneceğini düşünüyorum!

Terör devleti İsrail’in Gazze zulmü sürerken, Amerikalı multimilyarder iş adamı Elon Musk ile ilgili ilginç bir yorum geldi

Terör devleti İsrail’in Gazze

Terör devleti İsrail, Filistin halkına zulmünü sürdürüyor. Özellikle dün gece Gazze’yi kan gölüne çeviren ancak kara harekatında El Kassam Tugaylarına karşı başarısız olan, korkakça yalnızca uçaklarıyla zulüm saçan İsrail, Gazze’nin internet ve elektrik erişimini de kestmişti.

DÜNYA KAMUOYUNDA YANKI BULDU

Twitter’ı satın aldıktan sonra nispeten daha özgür bir mecraya dönüşmesini sağlayan, Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi Amerikalı iş adamı Elon Musk, Gazze’deki internet erişimini sağlamak için Sterlink Uydusunun kullanıma açıldığını duyurdu. Elon Musk’ın Filistinlilere olan bu desteği dünya kamuoyunda da geniş yankı uyandırdı.

İÇİMDEKİ HİS…

AK Parti’nin eski gençlik kolları yöneticilerinden Samet Topal da Elon Musk ile ilgili son derece ilginç bir yorumda bulundu. Elon Musk’ın fotoğrafını paylaşan Samet Topal, “İçimdeki his pek yakında İslam ile müjdeleneceğin. Elon Musk, Gazze’de akredite olmuş uluslararası yardım kuruluşlarına Starlink interneti sağlayacağını duyurdu” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul, Pendik’te düğün konvoyu yaparak
Sıradaki Haber Düğün konvoyu sürücülerine ceza yağdı…