Emekli Bayram İkramiyesi SON DAKİKA: 2024 Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar Oldu? Ramazan Kurban Bayramı Ne Kadar Emekli İkramiyesi Alırım?

Bayram ikramiyesi son dakika gelişmeleri takibe alındı. Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği 2024 emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu merak edildi. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emekli bayram ikramiyelerine gelecek zam oranı merak konusu oldu. Peki, ne kadar emekli ikramiyesi alırım? İşte yanıtı..

Emekli Bayram İkramiyesi SON DAKİKA: 2024 Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar Oldu? Ramazan Kurban Bayramı Ne Kadar Emekli İkramiyesi Alırım?

Ne kadar emekli ikramiyesi alırım merak eden milyonlarca vatandaş araştırmalara başladı. Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda 2 kez ikramiye alan milyonlarca emekli için meraklı bekleyiş başladı. Emekli bayram ikramiyesi 2024 detaylarını mercek altına alan vatandaşlar tarihi araştırdı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli bayram ikramiyesi 2024 duyurusu yaptı. Peki, 2024 emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Ne kadar emekli ikramiyesi alırım? İşte emekli bayram ikramiyesi detayı..

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli ikramiye son durum, "Emeklilerimiz müsterih olsun Cumhurbaşkanımız da bizler de emeklilerimizin yanında olduk. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanımızla bir araya gelip görüşeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak Cumhurbaşkanımızın takdirine sunup talimatları doğrultusunda gerekli çalışmaları, adımları atarız. Biz hükümet olarak bu adımı atmaya hazırız. Çalışmalara kısa sürede başlayabiliriz” diyerek açıkladı.

Emekli Bayram İkramiyesi SON DAKİKA: 2024 Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar Oldu? Ramazan Kurban Bayramı Ne Kadar Emekli İkramiyesi Alırım? - Resim : 1

2024 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ SON DURUM

2024 emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu merak edenler için Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram, "Ben emekli ikramiyelerinin en az yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye çıkmasını bekliyorum. Kurban Bayramı’nda ikramiye ile önceden bir küçükbaş hayvan alınabiliyordu. Ancak şu anda fiyatlar bir hayli arttı. En az yüzde 50’lik bir artışı şu an itibarıyla devletimizin yapabileceği bir zam olarak görüyorum. En düşük 3 bin TL, en fazla ise 4 bin TL artış olabileceğini düşünüyorum. Yani 2 bin TL olan emekli ikramiyeleri en fazla yüzde 100 oranında artarak 4 bin TL’ye çıkabilir" dedi.