EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ SON DAKİKA HESAPTA: SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Bayram İkramiyeleri Yattı Mı? Bayram Parası Ne Zaman Yatacak?

Emekli bayram parası ne zaman yatacak merak eden milyonlarca emeklinin beklediği an geldi. 2 Nisan Salı günü emekli bayram ikramiyesi ödemeleri başladı. Yüzde 50 artış ile 2000 TL'den 3000 TL'ye yükselen emekli bayram ikramiyesi için ilk ödemeler başladı. Peki, emekli sandığı bayram ikramiyesi ne zaman? İşte yanıtı..

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ SON DAKİKA HESAPTA: SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Bayram İkramiyeleri Yattı Mı? Bayram Parası Ne Zaman Yatacak?

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ SON DAKİKA / Nisan ayına girişle birlikte milyonlarca emeklinin gündemi bayram ikramiyeleri oldu. 16 milyon emeklinin nefeslerini tuttuğu bayram parası ne zaman yatacak sorusu yanıt buldu. Bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerine denk gelen Ramazan Bayramı öncesinde hesaplara yatırılacağı açıklanan emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar 3000 TL oldu. Yüzde 50 zamlanan SSK emekli bayram ikramiyesi ne kadar araştırıldı. Peki, emekli sandığı bayram ikramiyesi ne zaman? Bağkur emeklisi bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte merak edilen bayram ikramiyesi ödeme takvimi..

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ YATTI MI?

Emekli bayram ikramiyeleri yattı mı sorusunun yanıtı belli oldu. Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri 2 Nisan Salı günü itibariyle hesaplara yatmaya başladı. SSK emekli bayram ikramiyeleri 17 ve 18'inde maaş alan emeklilerin bayram ikramiyesi bugün banka hesaplarına yatmaya başladı. Maaşlarını 19, 20, 21 ve 22'sinde alan emeklilerin ikramiyeleri ise 3 Nisan Çarşamba günü ödenecek. Maaşlarını 23, 24, 25 ve 26 Nisan'da alan SSK emeklilerinin bayram ikramiyeleri 4 Nisan Perşembe günü hesaplara yatmış olacak. Bağ-Kur emekli maaşı alan emeklilerin bayram ikramiyesi ise 5 Nisan Cuma günü hesaplara geçecek. Emekli Sandığı emeklisi olan vatandaşların bayram ikramiyeleri ayın 1 ve 2'sinde aylık alanlar için 2 Nisan'da ödenecek. Maaşını 3, 4 ve 5'inde alanların ikramiyeleri ise 3 ve 5 Nisan tarihleri arasında yatırılacak.

SSK, BAĞKUR, EMEKLİ SANDIĞI BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

SGK, Bağkur, Emekli Sandığı bayram ikramiyesi 2024 yılında % 50 zamlandı. Geçtiğimiz yıl 2000 TL olan emekli bayram ikramiyesi 2024 yılında 3000 TL'ye yükseldi. Ramazan ve Kurban Bayramı için bu yıl emeklilere toplam 6000 TL bayram ikramiyesi verilecek. Emekli bayram ikramiyesi yaşlılık, vazife malullüğü, malullük, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri alanlar, SGK’dan aylık alan şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri faydalanabiliyor.