Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak? Çalışan Emekli 5000 TL Alacak Mı? Emekli İkramiyesi Ne Zaman?

Çalışmayan emekliler 5000 TL ikramiyeleri aldı. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel 5000 TL ikramiye alan emeklilerin ardından gözler çalışan emeklilere çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışanlara emekli ikramiyesi müjdesini verdi. Peki, emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte yanıtı..

Çalışmayan emekliler 5000 TL

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika müjdesi geldi. Çalışan emekliye ikramiye son dakika açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yüreklere su serpti. Hayat şartlarının iyice zorlaştığı günlerde hükümetten destek mesajı verildi. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tek sefere mahsus 5000 TL ikramiye alan emekliler paralarına kavuştu. Hükümet emeklileri bir nebze de olsa rahatlatan 5000 TL ikramiyeleri aldı. 2023 yılının sonlarına geldiğimiz bugünlerde emekli zammı merak konusu oldu. Ocak emekli ve memur zammı merak edilirken milyonları rahatlatan flaş açıklama geldi. Hazine ve Maliye Bakanlığınca hesaplara yatırılan Cumhuriyet ikramiyesinde çalışan emekliler de ele alındı. 2023 yılına özel yılın 3. emekli ikramiyesini alan vatandaşların ardından çalışan emeklilere de müjde verildi. 12 milyonu aşkın emeklinin ardından 4 milyondan fazla çalışan emekli için de karar verildi. Peki, emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? Çalışan emekli 5000 TL alacak mı? İşte yanıtı..

EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla geçen ay bir defaya mahsus 5 bin liralık ilave ödeme kararı almıştık. Bununla ilgili kanun teklifimiz meclisimizin onayından geçti ve 10 milyon 430 bin çalışmayan emeklimizin hesabına 5 bin liralık ödemeleri yatırıldı. Emeklilerimizin bir kısmının dışarıda bırakılması şahsen bizim de içimize sinmeyen, bizim de hakkaniyetli bulmadığımız bir durumdu. Dahası bunun çiftçi ve esnaf emeklilerimizin içinde yer aldığı diğer tüm emeklilerimizde bir gönül kırgınlığına sebep olduğunu üzüntüyle müşahede ettik. Pazartesi günkü kabine toplantımızda çalışma ve maliye bakanlarımıza gerekli düzenleme ve düzeltmelerin süratle yapılması talimatını verdim” diyerek müjdeyi verdi. 12 milyonu aşkın emekli ardından 4 milyonu aşkın çalışan emeklinin de ödeme alacağı açıklandı. Erdoğan, “Önümüzdeki hafta ilgili kanun teklifini meclisimize sunacağız” diyerek ödemelerin yapılacağını söyledi.

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5000 TL İKRAMİYE 

AK Partili yöneticilerin gündeminde ilk sırada yer alan çalışan emekliye 5000 TL ikramiye müjdesi verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın flaş açıklamasının ardından milyonlarca emeklinin içine su serpildi. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tek seferlik 5000 TL ödeme alan emeklilerin ardından kapsam dışında tutulan çalışan emeklilere de ödeme yapılacağı bilgisi verildi. 5000 TL ikramiye çalışması resmen başladı. Önümüzdeki günlerde paraların hesaplara geçeceği tarih açıklanacak. Belirlenen tarihlerde çalışan emeklilerin 5000 TL ikramiyesi hesaplara yatacak.