Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekli kredisinde hesaplar değişti! Bu fırsat bir daha gelmeyecek… Günlük 44 TL’lik ödeme sözüne 25 bin TL’lik destek!

Emekli maaşlarının yoksulluk sınırının dahi altında kaldığı yeni dönemde milyonların nakit desteğine olan ihtiyaçları arttı. Bütçelerini toparlayabilmek adına özellikle uygun faizli banka kredilerini araştıran emeklilere, özel bankacılık sektöründen olumlu bir yanıt geldi. Aktif Bank, düzenlemiş olduğu emekli kredisinin ayrıntılarını aktardı.

Emekli maaşlarının yoksulluk sınırının

Ocak ayının başında Türkiye İstatistik Kurumu tarafından duyurulan 6 aylık enflasyon ile birlikte emeklilerin maaşlarına yansıtılacak olan zam oranı netlik kazandı. Yüzde 37,6’lık zam oranının açıklanmasının ardından hükümet yetkililerinden refah payı düzenlemesi bekleyen emekliler, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonucunda büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Yüzde 5’lik ek zammın son derece yetersiz olduğunu, emekli maaşlarının hiç değil ise asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini savunan milyonlarca kişi seçim öncesi yeni bir düzenlemenin daha söz konusu olmasını ümit ederken bu süreçte bankalara yöneldi.

Bütçelerini toparlayabilmek, aylardır biriken borçlarını bir nebze olsun temizleyebilmek ve hiç değil ise temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına nakit desteğine ihtiyaç duyan emekliler, ocak ayının tamamlanmasına sayılı günler kala bankaları yakın takip altına aldı. Uygun faizli, yüksek limitli bir kredi arayışında olan emeklilerin sorgulamaları devam ederken beklenen müjde özel bankacılık sektöründen geldi. Aktif Bank, yalnızca emeklileri ilgilendiren güncel kredi kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

AKTİF BANK EMEKLİ KREDİSİ OCAK 2024

PTT ile iş birliği içerisinde kredi hizmeti sunmaya devam eden Aktif Bank, son olarak milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren önemli bir açıklamaya imza attı. Ay sonuna kadar emeklilere kredi hizmetinin verilmeye devam edileceğini belirten banka, kampanyası dahilinde 100 bin TL’ye kadar nakit desteği vereceğini bildirdi. Banka ürünü dahilinde kullandıracağı azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirledi.

AKTİF BANK EMEKLİ KREDİSİ AYLIK TAKSİT HESABI

Aktif Bank’ın 100 bin TL’lik limit ile duyurmuş olduğu emekli kredisi kampanyası, maliyet tablosu ile de dikkat çekti. Banka, söz konusu tablonun detaylarını şu şekilde paylaştı:

  • Kredi tutarı: 25 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 3,19
  • Taksit tutarı: 1.349,21 TL