Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekliler akın etti Gökçe sözünü tuttu, Kent Lokantasını açtı 

Derince’nin ilk kent Lokantasının açılışı bugün CHP Genel Başkan yardımcılarının katılımı ile gerçekleşti. Derince Kent Lokantasının açılışına emekliler akın etti.

Derince'nin ilk kent Lokantasının

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin seçim vaatlerinden biri olan ‘Kent Lokantaları’, dar gelirli Derincelilerin, öğrenci ve emekçilerin günlük yemek masrafına destek olmak için hizmete başladı. Vatandaşlara sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemek imkanı sunan Derince Kent Lokantasının ilki Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi üzerinde açıldı. Lokantanın açılış törenine emekliler akın etti. Açılışa özel ilk gün yemekler ücretsiz olarak dağıtıldı. 3 çeşit yemek kent lokantasında 50 TL’den satışa sunulacak.

2 GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

Derince Kent Lokantası açılış törenine Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen, Belediye yöneticileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

‘SİZLERİ RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Açılış öncesi katılımcılara seslenen Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe yaptığı konuşmada, ‘Bugün Derincemize kazandırdığımız Kent lokantasının açılışında yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim. Seçim sürecinde söz verdik. Vaatlerde bulunduk. Derince Belediyesinin bütçesinden Bir avuç azınlık değil toplumun tamamı yararlanacak demiştik. İçinde insan olmayan bir proje yapmayacağız demiştik. Verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kent Lokantaları bu kriz döneminde bir katkı olacak. Gerek kreş gerek taziye evi gibi bir çok projelerin çalışmasını yapıyoruz. Sizleri açılışlar için rahatsız etmeye devam edeceğiz. Sizlerin belediyesine gözümüz gibi sahip çıktık. Makam aracı sistemini kaldırdık. Huzur hakkı kavramını kaldırıldık. İhale değil bir çok işi kendi imkanımız ile yapacağız. Bu salonun yapımında da kendi imkanımızı kullandık. Bazı aletlerin alımında Mehmet Çalık sponsor oldu. Neredeyse bu kent Lokantasının ücretsiz bir şekilde halkın imkana sunduk’ dedi.

‘HALKI SİMİDE MUHTAÇ ETTİLER’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin ise, “Sosyal demokrat halkıçı Belediye iliğini en güzel örneklerinden birinin açılışındayız. Belediye başkanlarımız seçim öncesi neler yapacaklarını vaad ettiler şimdi yerine getiriyorlar. 2 gün önce Cumhurbaşkanı açıklama yaptı. CHP’li belediyelere 25 kuruşa simit yok dedi. Borçlarını ödeyecek ondan sonra simit dağıtacaklar dedi. Beyefendi iktidara geldiğinde simit 26 kuruştu şimdi 12 lira. Önce halkı simide muhtaç ettiler sonra simidi ellerinden aldılar. Bu devleti kuranlar Osmanlı’nın borcunu 7 düvele ödedi. CHP’li belediyeler borçlarını ödeyecek hizmet de edecek ve bu milleti simide muhtaç olmaktan kurtaracak. Burası halkın sofrası olacak. Bu ülkeyi adaletle yöneteceğiz ilk seçimde halk iktidarın halkımız ile kuracağız’ dedi.