Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emeklilere 1000 TL’lik ek ödeme! Kamu bankası ‘Son günler’ diyerek duyurdu… Mobil uygulamayı indiren kazanacak

Toplumun her kesimini yakından ilgilendiren kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken kamu bankası Halkbank, son olarak emekliler için bir kart kampanyası düzenlemiş olduğunu bildirdi. İşte detaylar…

Toplumun her kesimini yakından

Kamu bankacılığı sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan Halkbank, zorlu ekonomik şartlara karşı çetin bir mücadele içerisinde olan milyonlarca tüketici tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Bir süredir mevcut bütçeleri ile ay sonlarını göremeyen ve bu neden ile temel ihtiyaçlarında dahi ciddi sorunlar yaşayan tüketiciler için düzenlediği avantajlı kredi ve kredi kartı kampanyaları ile öne çıkan kamu bankası, kasım ayında da tüketici desteğini elden bırakmayacağını gözler önüne serdi.

Her ay olduğu gibi bu ay da hem kredi kartı ürünleri hem de kredi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan kamu bankası Halkbank, son olarak emekliler için düzenlemiş olduğu bir kampanyanın devam ettiği ile ilgili bir bilgilendirmede bulundu. Emekli vatandaşlara 3 bin TL ila 5 bin TL aralığında promosyon ödemesi gerçekleştiren banka, bu ödemeye ek olarak bir de kredi kartı harcamaları karşılığında TL hediyesi tanımlamaya devam ettiğini bildirdi.

NİSAN AYINDAN BU YANA DEVAM EDİYOR

Türkiye genelinde birçok şubesi ve ATM noktası aracılığı ile milyonlara hizmet vermeye devam eden kamu bankası Halkbank, temmuz ayı içerisinde erişime açmış olduğu emekli kredi kartı kampanyası ile ilgili bir bilgilendirmede bulundu. Söz konusu kampanyanın sene sonuna kadar devam edeceğini belirten kamu bankası, detayları paylaştı.

Halkbank’ın resmi kaynaklarından elde edilen bilgilere göre maaş hesabını taşıyan ve Paraf Kredi Kartı başvurusu onaylanan tüm emeklilere, aylık 5000 TL’lik harcamaları karşılığında 500 TL’lik para hediyesi tanımlanacak. Temmuz ayından bu yana devam eden kampanya kapsamında emekliler, sene sonuna kadar 1000 TL’lik para ödülünü ceplerine koyabilecek.

HALKBANK’IN EMEKLİ KREDİ KARTI KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Maaşını Halkbank’tan alan veyahut da maaş hesabını henüz bankaya taşıyacak olan emekliler, Paraf Kredi Kartı başvurularını banka şubeleri, bankanın mobil uygulaması veya bankanın internet bankacılığı ekranı üzerinden gerçekleştirebilirler. Başvuruları onaylanan emekliler bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları üzerinden ‘KATIL’ yazıp 3404’e kısa mesaj göndermeleri durumunda kredi kartı kampanyasından yararlanmaya başlayabilirler. Ayrıca ilgili kampanyaya Paraf Mobil uygulaması üzerinden de başvuru oluşturulabilmektedir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…