Emeklileri heyecanlandıracak gelişme: Zammı geliyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu ve Giresun mitinglerinde emeklilere yönelik olarak yaptığı açıklamanın ardından emekliler gözlerini ay sonuna çevirdi.

Emeklileri heyecanlandıracak gelişme: Zammı geliyor?

Yerel seçimlere kısa bir zaman kalırken, şehir şehir gezerek miting yapıp Cumhur İttifakı'nın adaylarına oy isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu ve Giresun mitinglerinde emeklilere dair yaptığı açıklamaların ardından emekliler gözlerini ay sonuna çevirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda 8. Yargı Paketi'nde kabul düzenleme kapsamında emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında verilecek olan ikramiye artırılarak 3 bin TL' ye çıkartıldı.

10 BİN TL...

Enflasyonun oluşturduğu tablodan en çok nasibi alan grup içerisinde bulunan emeklilere verilen 3 bin TL'lik ikramiye tepki toplarken Gazeteci Cem Küçük sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Küçük sosyal medya hesabındaki paylaşımında emeklilere verilen ikramiyenin 10 bin TL'ye çıkarılacağını ima etti. Küçük'ün paylaşımı emeklileri heyecanlandırırken, gözlerini de gelecek olan habere çevirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı resmi açıklamaya göre, durum netleşecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ