Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekliye seyyanen zammın rakamını canlı yayında açıkladı

Milyonlarca emekli “Seçim öncesi seyyanen zam olur mu?” sorusuna cevap arıyor. Sorunun yanıtına uzman isim canlı yayında cevap verdi.

Milyonlarca emekli "Seçim öncesi

Türkiye’de yaşanan hayat pahalılığından en fazla etkilenenler arasında yer alan emekliler, “Seçim öncesi seyyanen zam olur mu?” sorusunu soruyor. Emeklilerin bu sorusuna uzman isim canlı yayında rakam vererek açıklama yaptı. Seyyanen zammın yapılacağını söyledi.

TGRT Haber’de Ahmet Sözcan’ın sorularını yanıtlayan Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş emeklilere seyyanen zam yapılıp yapılmayacağına dair de konuştu. Karakaş yaptığı açıklamada AK Parti’nin Cumartesi ve Pazar günü İstanbul ve Ankara’daki mitinglerine dikkat çekerek, eğer zam yapılacaksa bu günlere dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

“PAZAR GÜNÜNE KADAR İYİLEŞTİRME YAPILABİLİR”

Pazar gününe kadar emekli maaşlarına yönelik olarak iyileştirme yapılabileceğini ifade eden İsa Karakaş, “Bu pazar gününe kadar bir iyileştirme yapılabilir. Bütün anket firmaları seçimin son haftasında düzenleme yapıldığında sandığa çok iyi yansımadığını söylüyor. Bu nedenle bu hafta oldukça kritik” sözlerine yer verdi.

KULİS BİLGİSİNİ VERDİ

Bayram ikramiyelerindeki zammın yeterli olmadığını ve emeklilerin seyyanen zam istediğini ifade eden İsa Karakaş, “Benim beklentim en fazla 5 bin lira gibi bir seyyanen zam olabilir. Olursa emeklilerin tamamına yapılması gerekir” dedi. Ahmet Sözcan ise yaptığı açıklamada; “Bana gelen kulis bilgileri de bu yönde. Emeklilere seyyanen zam yapılmasına karar verilirse bu rakam 5 bin lira olacak” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İğneden ipliğe her şeye zam
Sıradaki Haber Altında son durum (27/09/2024)