Emir Ortakaya: Altay’a çok saygı duyuyorum

Emir Ortakaya: Altay’a çok saygı duyuyorum

ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK

Eyüp maçında çok iyi mücadele ettiklerinin altını çizerek sözlerine başlayan Emir şu şekilde konuştu: Öncelikle bütün takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Çok iyi mücadele ettik. Bizim için önemli maçtı. Maraton uzun ama maçı da kazanmak istiyorduk ve kazandık. Önümüze bakacağız. Bu galibiyetleri seri haline getireceğiz ve yolumuza devam edeceğiz.

NE MUTLU BANA

Biz her maça aynı bakıyoruz. Önümüzdeki Altay maçı neyse bugünkü Eyüp maçı arasında bir fark yok. Lig uzun bir maraton. Her maçı kazanıp hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Ben de her gün sıkı çalışarak elimden gelen performansı sahaya yansıtmaya gayret ediyorum. Güzel performans veriyorsam, taraftarları mutlu ediyorsam ne mutlu bana.

POZİSYONDAN EMİNDİM

VAR’dan dönen pozisyonla ile ilgili olarak. Ben Gökhan ağabey rakibe dokunmadı, rakip kendi takıldı diye gördüm. Hakem penaltı verdi, Allah’tan bu kez döndü ve karar lehimize işledi. Pozisyondan emindim. Altay maçı bizim için çok önemli. Ligdeki her maç bizim için çok önemli. Altay'a da çok saygı duyuyorum. Gidip, kazanıp geleceğiz inşallah.

Kaynak: HABER MERKEZİ