Emir Ortakaya: İyi oynamadık ama elimizden geleni yaptık

Kocaelispor’un genç ve başarılı stoperi Emir Ortakaya, Keçiörengücü maçının ardından Nokta Gazetesi’ne konuştu. Emir “İyi oynamadık ama elimizden geleni yaptık” dedi.

Emir Ortakaya: İyi oynamadık ama elimizden geleni yaptık

HERKES PUAN KAYBEDECEK

Yeni bir sisteme adapte olmaya çalıştıklarını ifade ederek sözlerine başlayan başarılı savunmacı şu ifadelere yer verdi: Hoca değişimi oldu. Yeni bir sisteme adapte olmaya çalışıyoruz. Keçiörengücü karşısında zor bir maça çıktık. Biliyoruz, iyi oynayamadık ama elimizden gelen performansı verdik. 10 maç var… Önümüze bakacağız… Göztepe, İzmit’e gelecek. Bu yolda Eyüp de dahil herkes puan kaybedecek. Daha çok çalışmaktan başka çaremiz yok.

AYAĞIMDAKİ ÖDEM DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa maçında sakatlık yaşamıştım. Tehlikeli bir pozisyondu. Gerçekten ucuz atlattım diyebilirim. Şükürler olsun önemli bir sorun çıkmadı. Ayağımdaki ödem devam ediyor. Keçiörengücü maçında çok ağrım olmadı ve elimden geleni yaptım. Oynayarak tecrübe kazanacağız. Bugün Haşim oynadı, yarın Burak ve Yusuf abi, diğer dün ben… Kime fırsat gelirse bunu en iyi şekilde sahaya yansıtacak.

TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Maç sonunda taraftarın özel desteği ile ilgili olarak ise “Taraftarımıza çok teşekkür ederim. Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Biz de onlara layık performans ortaya koymaya çalışıyoruz. Keçiörengücü maçında onları üzdük, farkındayız. Ancak onlar bizim arkamızda durmaya, bizi desteklemeye devam etmesi lazım. Bizler de inşallah beklenen performansı sahaya yansıtıp 14 yıllık hasreti bitireceğiz” diye konuştu.

Emir Ortakaya: İyi oynamadık ama elimizden geleni yaptık - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ