Emir Ortakaya: Oynayan, oynamayan herkes takım olacak

Kocaelispor’un 19 yaşındaki stoperi Emir Ortakaya, Cuma günü oynanacak olan Gençlerbirliği maçı hazırlıkları öncesinde basına açıklamalarda bulundu.

Emir Ortakaya: Oynayan, oynamayan herkes takım olacak

ŞANSSIZ BİR SÜREÇ GEÇİRİYORUZ

Körfez Brunga Tesisleri’nde Gençlerbirliği hazırlıklarına devam eden Kocaelispor’da genç stoper Emir Ortakaya basına açıklamalarda bulundu. 3’lü savunma sistemi ile ilgili soruyu cevaplayan Emir Ortakaya,” Ben üçlü de olsa dörtlü de olsa elimden gelen performansı vereceğim. Şu an bir süreç içerisindeyiz. Hoca değişimi oldu. Yeni hocamız geldi. Yeni bir sistem deniyoruz. Onun üstüne çalışıyoruz.

KARARLAR ALEYHİMİZE ÇIKIYOR

Keçiörengücü ve Erzurumspor gibi iki zorlu deplasmana gittik ve birer puanla döndük. Tuzlaspor karşısında ilk yarıya iyi başladığımızı düşünüyorum. Gol atabilseydik farklı bir senaryo olurdu. Ama ikinci yarı değişik kararlar, şanssız gollerle maçı kaybettik. Yani hem bizim için değişik bir süreç oluyor hem hakem kararlarıyla alakalı da sıkıntı olduğunu düşünüyorum. İki haftadır Erzurumspor ve Tuzlaspor maçların hep aleyhimize kararlar veriliyor.

DAHA 8 HAFTA VAR

Takım için de arkadaşlık iyi. Herkes birbirine güveniyor. Biz inancımızı sürdürüyoruz. Daha 8 hafta var. Herkes elinden gelen performansı verecek. Oynayan, oynamayan herkes takım olacak, birlik olacağız. İnşallah Kocaelispor’u hak ettiği yere çıkartacağız. Geçen sene Göztepe'de de üçlü oynadım. Bu sene burada dörtlü oynadım. Bu hocamızın kararı. Ben üçlü de olsa dörtlü de olsa elimden gelen performansı vereceğim. Gençlerbirliği maçına iyi hazırlanacağız. Karşımızda iyi bir kulüp büyük bir camia olacak. Milli ara öncesi son maç. Milli araya moralli girmek istiyoruz.