Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emirşah Torun: Düzmece anketlere kanmayın!

Sahte anket iddiaları ile ilgili konuşan CHP Körfez Belediyesi Başkan Aday Adayı Emirşah Torun, üyelerin düzmece anketlere inanmamaları gerektiğini ifade etti

Sahte anket iddiaları ile

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez İlçe Başkanlığı’nda 21 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan ön seçim heyecanı devam ediyor. 5 aday adayının bulunduğu ön seçim, 21 Ocak Pazar günü Körfez Endüstri Meslek Lisesi’nde 10.3-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Ön seçimde Bozkurt Uslu, Tayfun Balıkçı, Nurcan Kuşçu, Emirşah Torun ve Aynur Vergili yarışacak. 2 bin 200 üyenin oy kullanma hakkını bulunduğu seçimde 6 sandık kurulacak. Sandıktan çıkan isim 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin Körfez Belediye Başkan adayı olacak.

KÖRFEZ’DE DE SAHTE ANKET KRİZİ

Seçime bir gün kala İzmit’te bir kriz patlak verdi. İddialara göre, ön seçimle ilgili anket yapan firma, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e kendisine muhalif üyelerle ilgili bilgileri sızdırdı. Hürriyet de bu isimleri telefonla aramaya başladı. Yaşanan bu duruma önseçime girecek isimler tepki gösterdi. Benzer bir durumun Körfez’de yapılan anketlerde de yaşandığı ifade edildi. Sahte anket iddialarının yer aldığı Körfez ilçesinde ise edinilen bilgi ve iddialara göre başkan aday adaylarından bir isim genel merkez anket sonucu olarak üyelere bazı sonuçlar göstererek kazanacak aday olduğunu iddia ediyor. Bu durum da Körfez’de farklı bir krize neden olmuş durumda.

“CİDDİYETİ YOK”

Seçim öncesi adaylar ile polemiğe girmek istemediğini ifade eden Başkan Aday Adaylarından Emirşah Torun, “Böyle bir anketle üyelere gidildiğini duyuyorum. Bu anketin düzemece bir anket olduğunu ciddiyetinin olmadığını düşünüyorum. Üyelerimizin buna kanmamaları gerekiyor” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl
Sıradaki Haber MHP duyurdu: 9 ilçe yönetimi feshedildi