Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emirşah Torun’dan 3 aday adayına cevap! Davet edildikleri programlara katılmıyorlar

Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Emirşah Torun, isim vermeden kendisi ile ilgili açıklama yapan 3 belediye başkan aday adayına tepki gösterdi. Torun mesnetsiz ifadeler ile İlçe Başkanını töhmet altında bırakıldığını ifade etti.

Körfez Belediye Başkan Aday

Yerel Aday adayları çalışmalara devam ederken Körfez İlçe Örgütü’nde ilginç bir olay meydana geldi. Körfez Belediyesi için CHP’den aday adayı olan 3 isim ortak yayınladığı açıklamada, ilçe örgütünün sanki aday belirlenmiş gibi kendilerinin göz ardı edildiğini iddia etti.

ORTAK WHATSAPP GRUBU KURULDU

Üç ismin isim vermeden Emirşah Torun’u hedef alması sonrası Başkan Aday Adayı Emirşah Torun konu ile ilgili açıklama yaptı. Torun yaptığı açıklamada diğer aday adaylarının ilçe örgütü tarafından duyurulan programlara katılmadığını ve algı yapıldığını ifade etti. Torun açıklamasında, “İlçe başkanımız Gülseren Solmaz Altunal bütün başkan aday adaylarının olduğu bir WhatsApp grubu kurmuş bütün programları burada paylaşarak katılım noktasında herkesi bilgilendiriyor.

“İLÇE BAŞKANIMIZI TÖHMET ALTINDA BIRAKIYORLAR”

Ancak diğer aday adayları ilçe başkanının duyurusunu yapmış olduğu programlara kendileri katılmadığı gibi sadece Emirşah Torun olarak benim katılmam sonrasında sanki bir tek bana haber verilmiş onlar bu programlara katılma konusunda bilgilendirilmemiş gibi algı oluşturarak bu konuda Gülseren Başkanı töhmet altında bırakacak haberler yaptırıyorlar. Ayrıca Gülseren Başkan hasta olan teyzesini görmek için Ankara’ya gidişini de sanki genel merkeze Emirşah Torun’u bildirmek üzere gittiğine dair bir yalan haber oluşturarak bu konuda da Gülseren Başkanı suçlayıcı haberler yaptırarak Gülseren Başkanı yıpratmaya çalışıyorlar” dedi.