Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emirşah Torun’dan aday açıklaması: En çok çekindikleri adayı seçeceklerini düşünüyorum

CHP’nin ön seçim kararı aldığı Körfez İlçesinin Başkan Adaylarından Emirşah Torun, kararının yerinde bir karar olduğunu vurgulayarak, “karar daha erken alınabilirdi” dedi

CHP’nin ön seçim kararı

Geçtiğimiz gün toplanan Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi toplantısında Derince ve Gebze ilçelerinin başkan adayları açıklandı. Merak ile beklenen Körfez ve İzmit İlçeleri için ise üye bazında ön seçim kararı alındı. Körfez Belediyesi’nin en dikkat çeken aday adaylarından Emirşah Torun, ön seçim kararını gazetemize değerlendirdi.

“KARAR DAHA ERKEN ALINABİLİRDİ”

Ön seçim kararının alınmasının daha güzel bir karar olduğunu ifade eden Emirşah Torun, “Ön seçim ile birlikte aday gösterilecek isim meşruluk kazanmış oluyor. Ön seçimden çıkan kişi için söylenecek söz kalmamış oluyor. Tabi zamanında yapılsaydı daha güzel olurdu. Aday olarak saha çalışmalarının başlaması gerekiyordu. Karar biraz daha erken alınabilirdi. Parti üyelerinin duygusallıktan uzak, ön yargıdan uzak bir şekilde kazanabilecek aday üzerinden hemfikir olacaklarına inanıyorum. Bu ilçede AK Parti’yi boşa çıkaracak aday olarak AK Partililer tarafından bile dile getirilen bir aday adayıyım. Bunu Parti üyelerimizin de göreceğine inanıyorum” dedi.

“ELİMİZ RAHATACAK”

Torun sözlerinin devamında, “Seçim kaybettirecek aday olarak benim üzerimde hemfikir olunacağını düşünüyorum. Ön seçim kararının daha yerinde, daha uygun, daha güzel olduğunu düşünüyorum. Üyelerin kazandıracağı hareketlilik seçime de yansıyacak. Üyeyi seçime dahil etmek, üyeye güven kazandıracak ve daha aktif kılacak. Seçimde yapacağımız çalışmalarda elimizi daha da rahatlatacak. AK Partililerin en çekindiği aday olarak bizim de partililerimizi beni seçeceğine inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BM’de Uygur Türkleri mesajı: Çin ile…