Emre Kocadağ Beşiktaş başkanlığına aday mı? Emre Kocadağ aday olacak mı?

Emre Kocadağ Beşiktaş başkanlığına aday mı? Emre Kocadağ aday olacak mı?

Beşiktaş'ta mevcut asbaşkan Emre Kocadağ, başkanlık seçiminde aday olmayacağını açıkladı. Siyah-beyazlı camia, 3 Aralık'ta yapılacak seçimle yeni başkanını belirleyecek. İşte Emre Kocadağ'ın açıklamaları ve Beşiktaş başkanlık seçimiyle ilgili detaylar:

Beşiktaş camiası, 3 Aralık'ta gerçekleşecek başkanlık seçimi öncesi merakla Emre Kocadağ'ın aday olup olmayacağını bekliyordu. Mevcut asbaşkan, taraftarların beklediği açıklamayı yaptı. Emre Kocadağ, başkanlık için aday olmayacağını açıklarken, Beşiktaş'ta seçim atmosferi iyiden iyiye kızıştı.

Emre Kocadağ'ın yaptığı açıklamada, "Olağanüstü seçimli genel kurul camiamıza hayırlı olsun. Kulübümüzün tek adayla seçime gitmemesi gerektiğini her zaman arkadaşlarımla beraber göreve hazır olduğumu daha önce belirtmiştim. İki adaylı bir seçimi olumlu karşılıyor, mevcut kaos ortamının son bulmasını umuyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş camiasında yaşanan gerginlikler ve yönetim değişikliği sürecinde Emre Kocadağ'ın aday olmama kararı, siyah-beyazlı taraftarlar arasında çeşitli yorumlara neden oldu. Kocadağ, uzun yıllar boyunca kulübe hizmet etmiş ve çeşitli görevlerde bulunmuştu.

Beşiktaş'ta başkanlık için şu ana kadar Serdal Adalı ve Hasan Arat adaylıklarını açıklamıştı. 26 Kasım'da yeterli çoğunluk sağlanamazsa 3 Aralık'ta gerçekleşecek seçim, kulübün yeni liderini belirleyecek.