Emre Malok kimdir? Süper Kupa finalinin VAR hakemi Emre Malok hangi görevlerde bulundu?

Emre Malok kimdir? Süper Kupa finalinin VAR hakemi Emre Malok hangi görevlerde bulundu?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa finalinde Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak görev yapacak olan Emre Malok, futbolseverlerin ve spor kamuoyunun merak ettiği bir isim haline geldi. İşte, Emre Malok'un kariyeri ve görevleri hakkında detaylar:

Emre Malok, hakemlik kariyerine 2007-2008 sezonunda adım attı. Bugüne kadar yönettiği 131 maç ile dikkat çeken Malok, kariyeri boyunca Süper Lig'de hiçbir maça hakem olarak çıkmadı. Ancak, bu sezon Süper Lig'deki bazı karşılaşmalarda Video Yardımcı Hakem (VAR) veya 4. hakem olarak görev aldı.

29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasında FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen saha içinde görev alacak. Bu önemli karşılaşmanın VAR hakemliğini ise Emre Malok üstlenecek. Emre Malok'a VAR'da Erkan Engin ve Cevdet Kömürcüoğlu eşlik edecek.

Süper Kupa finali, Türk futbolseverleri heyecanlandırırken, Emre Malok'un VAR hakemliği performansı da merak konusu oldu. Futbolseverler, bu önemli maçta yaşanacak olan olayların doğru bir şekilde değerlendirilmesini bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ