Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emre Okur: Hedef takım olduk

Gölcükspor’da kaptan Emre Okur, Kullarspor maçını Nokta Gazetesi’ne değerlendirdi. Başarılı futbolcu hedef takım haline geldiklerinin bilincinde olduklarını belirtti ve özellikle ilk yarıda oyun düzenlerini kuramadıklarını belirtti.

Gölcükspor’da kaptan Emre Okur,

1-2 POZİSYON BULDUK AMA GOLÜ BULAMADIK

Türkiye Kupası maçlarının ardından hedef takım olduklarını ve rakiplerin de bu bilinçle sahaya çıktıklarını ifade eden Kaptan Emre Okur şu şekilde konuştu: Rakibin iyi mücadele edeceğini bekliyorduk. Sonuçta kent derbisiydi. Deplasmanda puan almak onlar için önemliydi, istediklerini aldılar. İlk yarıda oyunumuzu oturtamadık ancak 1-2 pozisyonumuz var. İkinci yarıda oyunun hakimiydik, 1-2 pozisyon yakaladık ancak golü bulamadık. Puan puandır. Her maçı ayrı ayrı değerlendireceğiz.

LİGİN KÜLTÜRÜ BU

Önümüzdeki hafta maçımız yok, sonraki haftalara bakacağız ve Gölcükspor’u en iyi şekilde layık olduğu yere getirmek için mücadele edeceğiz. Türkiye Kupası maçlarından sonra Gölcükspor gerçeği ortaya çıktı ve hedef takım olduk. Kariyerli oyuncularımız da var. Tabii ki bunlara önlem alacaklardı. Öyle de yaptılar ve özellikle ilk yarı oyunumuzu baya bir bozdular. Ligin de kültürü bu. İlk kez BAL’da oynuyorum. Üst liglerde oyun bilgisi daha fazla. BAL’da daha çok adam adama bir mücadele var. İlerleyen haftalarda lige daha da alışacağımızı düşünüyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi