Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emre Okur: Kredimizi doldurduk

Gölcükspor’da takım kaptanı Emre Okur, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı, düşüşün nedenlerini araştırdıklarını belirtti ve puan kaybetme kredilerini doldurduklarını ifade etti.


Gölcükspor’da takım kaptanı Emre

KENDİM DE ANLAMIYORUM

Sözlerine sahalarında 2-0 kaybettikleri Saray maçı ile başlayan Emre Okur şu şekilde konuştu: Kötü bir yenilgi aldık. Hiç ummadığımız bir düşüş yaşıyoruz ve biz de bir anlam veremiyoruz. Rüzgar nasıl tersine döndü, arıyoruz, soruyoruz. Kendim de anlamıyorum açıkçası. Tabii ki hatalarımız var ve bunları düzeltmek için çabalıyoruz.

AYAĞA KALKMAMIZ LAZIM

Her şey bizim elimizde. Kafaları toparlamamız ve bir an önce ayağa kalkmamız lazım. Bundan iki hafta önce nasılsak şimdi de aynı ritme girmeliyiz. Bizden neler beklendiğini biliyoruz. Bunları karşılamak bizim görevimiz. Dediğimiz hata lüksümüz kalmadı ve yukarı ile arayı daha da açmamak için seri galibiyetler elde etmek zorundayız.

DİRİLİŞ MAÇIMIZ

Son maçta penaltı kaçırdığım için çok üzgünüm. Bana yakışmayan bir vuruş yaptım. Topuğum yere vurunca topun dibine girdim. Dediğim gibi çok üzgünüm. Belki penaltı gol olsa maçı da çevirebilecektik. Kısmet değilmiş. Bazı konularda nasibin önüne geçemiyorsun. 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle kredimizi doldurduk. Deplasmandaki İFA maçı diriliş maçımız olacak. Ne olursa olsun İstanbul’da kazanmamız lazım. Başka çaremiz yok.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi