Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En Anlamlı Güzel 29 Ekim Kutlama Mesajları! Cumhuriyetin 100 Yılı Kutlama Mesajları Resimli

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle sevdiklerinin bayramını kutlamak isteyen vatandaşlar araştırmaları sıklaştırdı. Bu yıl 100. yaşı kutlanacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kutlama mesajları araştırıldı. Birbirinden güzel ve anlamlı 29 Ekim mesajları ve Atatürk sözlerini sizler için derledik. İşte Cumhuriyetin 100 yılı kutlama mesajları resimli..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı araştırmaları hızlandı. Bu yıl pazar gününe denk gelen Cumhuriyet Bayramı öncesi kutlama mesajları merak edildi. Cumhuriyetimizin 100. yılı yurdun dört bir yanında kutlanırken sevdiklerine bir mesaj dahi olsa atarak bayramını kutlamak isteyen vatandaşlar sorgulama yaptı. Etkinlikler, gösteriler, konserler başta olmak üzere çeşitli organizasyonlarla kutlanacak Cumhuriyet Bayramı için atılacak mesajlar sizler için derlendi. Türk bayraklarıyla donatılan memleketimizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri planlandı. Cumhuriyetin 100 yılı kutlama mesajları resimli araştıran vatandaşlar için en anlamlı mesajlar geldi. İşte birbirinden güzel ve en anlamlı 29 Ekim kutlama mesajları..

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu kutladığımız milli bir bayram olan 29 Ekim coşkuyla kutlanıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından ilan edilen bu özel gün, 29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye’nin resmi olarak cumhuriyet olarak yönetilmeye başlandığı günü temsil ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olarak kabul ediliyor. Her yıl bu tarihi gün çeşitli etkinlikler, törenler, kutlamalar ve coşkulu gösterilerle kutlanıyor. Genellikle Türk bayraklarıyla süslenen caddelerde, meydanlarda, okullarda ve kamu binalarında törenler düzenleniyor. Türkiye’nin milli birliğini ve bağımsızlığını simgeleyen 29 Ekim Atatürk’ün önderliğinde gerçekleştirilen modernleşme ve laikleşme reformlarının da bir ifadesidir.

29 EKİM KUTLAMA MESAJLARI

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.

Efendiler! Yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz.

Benim nâçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Cumhuriyetimizin 100. yılına gururla yürüyoruz. Kutlu olsun!

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

Birlikte, özgürce, daha aydınlık yarınlara… Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun!

Cumhuriyetimizin teminatı olan gençlerimizin ve çocuklarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

Cumhuriyet, özgürlük ve bağımsızlığın en değerli simgesidir. Bu özel günde kutlama coşkusunu paylaşıyoruz.

29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlarken, birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık yarınlar için umutla doluyoruz.

Cumhuriyet Bayramı’nın tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılını kutlarken, Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılığımızı yineleyelim.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılında, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini bir kez daha anıyor, kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, aydınlık yarınlara yürümeye devam ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

Bu mesajlardan birini seçerek, sevdiklerinize veya yakınlarınıza 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını iletebilirsiniz.