Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En çok adaylı kongre! CHP Körfez’e Barıç da aday

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan CHP Körfez İlçe Kongresi için Kerim Barıç da adaylığını açıkladı

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak

Yerel seçim öncesi örgütlerde yenilemeye gitmek isteyen Cumhuriyet Halk Partisinde kongre süreci devam ediyor. Yerel seçimin en önemli ilçelerinden biri olan Körfez’in İlçe kongresi 3 Eylül günü yapılacak.  Mevcut İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, önceki dönem ilçe başkan yardımcılığı yapmış olan Kerim Barıç, yönetimde görev almış olan Mehmet Kaya ve son anda çalışmalar yapmaya aşlayan eski ilçe başkanı Cavit Dağdeviren’in yeğeni Barış Dağdeviren’in aday olacağı konuşuluyor.

“LİYAKAT EKSİKLİĞİ”

3 Eylül’de kongreye gidecek olan Körfez örgütünde Kerim Barıç da başkan adaylığını duyurdu. Kerim Barıç yaptığı açıklamada, “Değerli Körfez halkım; Ülkemizin kötü yönetilmesinden kaynaklanan ekonomik ve sosya-politik nedenlerden dolayı çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu olumsuzluklara yerel bazda da liyakat eksikliği eklenince sorunlarımız çözüleceğine artmaktadır. Sanayinin ve üretim ekonomisinin en önemli ayaklarından biri olan Körfez ilçemizin bu yanlış politakalar sonucu gençlerimiz işsizlige, emeklilerimiz açlığa mahkum edilmektedir.

“KÜSKÜN VE ÖFKELİ PARTİLİLERİMİZİ DE SAFLARIMIZA KATARAK”

Bataklığa saplanmış durumdaki bu iktidardan kurtulmanın ilk adımını, yerelde kazanılacak belediyelerden başlayacağının bilinciyle, küskün ve öfkeli partililerimizi de saflarımıza katarak, tüm ilçeye dokunan ve kucaklayan, dinamik, üretken bir yönetim anlayışı ile CHP Körfez ilçe başkanlığına aday olmaya karar verdim. Kaybedenin olmadığı, kazananın partimiz olacağı bir kongre olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.