Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En Hamarat Benim Arife Elendi Mi? Now TV En Hamarat Benim Arife Diskalifiye Mi Oldu?

Yeni bölümleriyle ekran macerasına devam eden En Hamarat Benim yarışmasında kritik an geldi. 3 Ekim Perşembe günü Berke’nin yarıştığı bölümde Arife’ye flaş haber geldi. Peki, En Hamarat Benim Arife elendi mi? En Hamarat Benim Arife diskalifiye mi oldu? İşte yanıtı..

Yeni bölümleriyle ekran macerasına

Now TV’de yayınlanan En Hamarat Benim yarışmasında bu haftanın yarışan isimleri hünerlerini sergiledi. 30 Eylül ile 4 Ekim haftasında yarışacak olan yarışmacılar yerlerini aldı. 3 Ekim Perşembe günü yayınlanan En Hamarat Benim 684. bölüm Kadir Ezildi’den Arife’ye, “Arife seni dışarı alalım” ikazı merak konusu oldu. Ekran başındaki izleyiciler En Hamarat Benim Arife elendi mi sorguladı. Peki, En Hamarat Benim Arife diskalifiye mi oldu? İşte merak edilenler..

EN HAMARAT BENİM ARİFE ELENDİ Mİ?

3 Ekim Perşembe günü yayınlanan En Hamarat Benim 684. bölüm Arife Berke’nin etinin istediği gibi olmadığını, haşlama gibi olması gerektiğini söyleyerek itiraz etti. Berke ise, “Arife hanım sürekli kendinizi batırıyorsunuz. Bir an önce size tavsiyem site takip etmeyin. Siz gerçekten nerede yaşıyorsunuz ben anlamıyorum. Arife hanım şu an diskalifiyeye oynuyor” dedi. Arife, “Berke bey olmamış beğenmedim” dedi. Kadir Ezildi Arife’ye, “Arife seni dışarı alalım” dedi ancak bunun tamamen bir şakadan ibaret olduğu ortaya çıktı.

EN HAMARAT BENİM ARİFE ÇAVDAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

En Hamarat Benim Arife diskalifiye olmadı. Her gün yeni bölümü yayınlanan En Hamarat Benim bu hafta yarışmacısı Aride Çavdar 27 yaşında ve evli. 1 çocuk annesi olan En Hamarat Benim Arife aslen Kahramanmaraşlı. Ev hanımı olan En Hamarat Benim Arife büyük ödül 75 bin TL’yi alabilecek mi hafta finalinde göreceğiz.