Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En Hamarat Benim Berke Temizlik Dersi Olay Oldu! En Hamarat Benim Zafer Berke Öğüt Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim yarışmasında günün yarışmacısı Berke olay oldu. Önce ev temizliği ardından hazırladıkları menüyle rakiplerini ağırlayan En Hamarat Benim yarışında Zafer Berke Öğüt Kadir Ezildi’den temizlik dersi alınca olanlar oldu. Peki,

Kadir Ezildi'nin sunduğu En

Now TV’de yayınlanan En Hamarat Benim yarışmasında günün yarışmacısı Zafer Berke Öğüt oldu. 30 Eylül ile 4 Ekim haftasında 75 bin TL büyük ödül için yarışacak Zafer Berke Öğüt haftanın tek erkek yarışmacısı oldu. 3 Ekim Perşembe günü temizlikten sunuma, menü seçiminden hamaratlığa kadar tüm detaylardan puan alan Zafer Berke Öğüt Kadir Ezildi’den temizlik dersi alınca olanlar oldu. Peki, En Hamarat Benim Zafer Berke Öğüt kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

EN HAMARAT BENİM ZAFER BERKE ÖĞÜT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

3 Ekim Perşembe günü ekrana gelen En Hamarat Benim son bölüm Berke’nin günü geldi. Her hafta 75 bin TL büyük ödül için yarışacak yarışmacılardan Zafer Berke Öğüt temizlik yapamayınca olanlar oldu. Kadir Ezildi’den temizlik için puan alacak olan Zafer Berke Öğüt izleyenleri şaşırttı. 25 yaşında olan Zafer Berke Öğüt büro elemanı olarak çalışıyor. Aslen İzmirli olan En Hamarat Benim Zafer Berke Öğüt bekar. Temizlik etabında Kadir Ezildi’den özel ders alan Zafer Berke Öğüt yaptığı yemeklerle rakiplerinden kaç puan alacak bekleyip göreceğiz.