En Hamarat Benim Kübra kimdir? En Hamarat Benim Kübra Akgül kaç yaşında, nereli?

16 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen En Hamarat Benim yarışmasında haftanın ilk yarışmacısı Kübra Akgül oldu. İzleyicilerin merak ettiği Kübra Akgül hayatı merak edildi. Peki, En Hamarat Benim Kübra Akgül kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

En Hamarat Benim Kübra kimdir? En Hamarat Benim Kübra Akgül kaç yaşında, nereli?

Now TV ekranında yayınlanan En Hamarat Benim yarışmasında yeni haftanın ilk yarışmacısı hünerlerini sergilemeye başladı. 16 Eylül Pazartesi günü saatler 13.30 olduğunda yayına giren En Hamarat Benim yarışmasında günün 75 bin TL kazanmak isteyen yarışmacısı Kübra Akgül hayatı merak edildi. Peki, En Hamarat Benim Kübra Akgül kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen En Hamarat Benim Kübra Akgül hayatı..

EN HAMARAT BENİM KÜBRA AKGÜL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Eylül Pazartesi günü ekran macerasına devam eden En Hamarat Benim yarışmasında haftanın ilk yarışmacısı Kübra Akgül oldu. 26 yaşında ve 2 çocuk annesi olan Kübra kendi evinde yarışacak. Pasta ustası olan Kübra aslen Malatyalı. Eşinden boşanmış olan En Hamarat Benim Kübra İstanbul'da yaşıyor. Kendisini enerji dolu ve mutlu biri olarak tanımlayan En Hamarat Benim Kübra oldukça iddialı olduğunu gösterdi.

Kaynak: Şermin Temur