En Hamarat Benim Muhammed Emin Aslanbayrak kimdir, kaç yaşında, nereli? En Hamarat Benim Emin kaç puan aldı?

Kadir Ezildi'nin sunduğu En Hamarat Benim yarışmasında haftanın dikkat çeken ismi Muhammed Emin Aslanbayrak oldu. Haftanın tek erkek yarışmacısı Muhammed Emin Aslanbayrak hayatı merak edildi. Peki, En Hamarat Benim Muhammed Emin Aslanbayrak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

En Hamarat Benim Muhammed Emin Aslanbayrak kimdir, kaç yaşında, nereli? En Hamarat Benim Emin kaç puan aldı?

Now TV'de sevilen gündüz kuşağı yarışmalarından olan En Hamarat Benim yeni bölüm başladı. 16 Eylül Pazartesi günü ekran macerasına devam eden En Hamarat Benim yarışmasına Muhammed Emin Aslanbayrak adını yazdırdı. Yeni haftada büyük ödül 75 bin TL için yarışan Muhammed Emin Aslanbayrak hünerlerini sergilemeye başladı. Peki, En Hamarat Benim Muhammed Emin Aslanbayrak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte En Hamarat Benim Muhammed Emin Aslanbayrak hayatı..

En Hamarat Benim Muhammed Emin Aslanbayrak kimdir, kaç yaşında, nereli? En Hamarat Benim Emin kaç puan aldı? - Resim : 1

EN HAMARAT BENİM MUHAMMED EMİN ASLANBAYRAK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16-20 Eylül haftasında 75 bin TL büyük ödül için yarışacak olan Muhammed Emin Aslanbayrak henüz 18 yaşında. Aslen Samsunlu olan Muhammed Emin Aslanbayrak öğrenci. Bekar olan En Hamarat Benim Muhammed Emin Aslanbayrak yarışmaya Bodrum'dan katılıyor. "Hayat bana adil olmadı. Küçük yaşta anne bana ayrıldığı için temizlik şirketinde çalışıyorum. Hem de aşçılık eğitimi alıyorum" diyen Muhammed Emin Aslanbayrak oldukça iddialı. Evlere ve şirketlere temizlik için giden Muhammed Emin Aslanbayrak 75 bin TL büyük ödülü istiyor.

Kaynak: Şermin Temur