Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En İyi 10 Nicole Kidman Filmi! IMDB Puanına Göre Efsane Nicole Kidman Filmleri

Nicole Kidman hem zarafeti hem de başarılı oyunculuk performansları ile sinemaseverlerin gönlünde taht kurmayı başarmış bir isimdir. İşte Nicola Kidman’ın efsanevi filmleri

Nicole Kidman hem zarafeti

Nicole Kidman, 20 Haziran 1967 yılında dünyaya gelmiş ve genç yaşlardan itibaren başarılı projelerde oyunculuk yapmıştır. Nicole Kidman’ın filmografisi oldukça sağlamdır. IMDB puanı oldukça yüksek olan efsane Nicole Kidman filmleri başlıca şunlardır:

  1. DOGVİLLE – IMDB: 8,0

Dogville, Nicole Kidman’ın en kült filmlerinden bir tanesidir. Filmde Grace’in hikayesi anlatılır. Grace, kendi halinde bir hemşire iken bazı hırslarından dolayı mafya ile çatışma içine girer ve şehirde daha fazla barınamayacağını anlar. Bunun üzerine Grace, çareyi küçük bir kasabaya yerleşmekte bulur. Ancak, bu küçük kasabada da mafya tarafından yakalanma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Grace, aniden hayatını kurtaracak olan Tom ile tanışır.

  1. THE OTHERS – IMDB: 7,6

The Others, korku ve gizem temasını başarılı bir şekilde işlemiş filmlerden bir tanesidir. Filmde kocasının savaştan dönmesini bekleyen Grace karakterinin hikayesi anlatılır. Grace, kocasının olmadığı zamanlarda tehlikelerden korunmak için kendini odaya kapatır ama bu sefer de hiç tahmin etmediği tehlikeler ile karşı karşıya kalır.

  1. KIRMIZI DEĞİRMEN – IMDB: 7,6

Kırmızı Değirmen, romantizm ve müzikal temasını başarıyla işlemiştir. Filmde en elit gece kulüplerinden biri olan Moulin Rouge isimli kulüpte yaşananlar anlatılır. Filmde aşk üçgeni ve kıskançlık konuları çok başarılı mesajlar ile alınmıştır.

  1. SHİNE – IMDB: 7,6

Shine, biyografi temasını seven izleyicilerin bayılacağı bir filmdir. Filmde David Helfgott’un hayatı anlatılmıştır. David Helfgott, tutkulu ve başarılı bir piyanisttir ve oldukça dramatik olaylar yaşamıştır.

  1. GÖZLERİ TAMAMEN KAPALI – IMDB: 7,5

Gözleri Tamamen Kapalı, izleyeceğiniz en değişik film olabilir. Filmde Nicole Kidman ve eski eşi Tom Cruise başrollerde yer almıştır. Film, başarılı bir cerrah olan Bill’in karısı ile yaşadığı karmaşık olaylar sonucunda değişik arayışlara girmesi ile başlar. Bill, girdiği değişik arayışlar sonucunda hiç tahmin etmediği bir tarikatın içine düşer.

  1. SAATLER – IMDB: 7,5

Saatler hem sürükleyici olay örgüsü hem de başarılı oyuncu kadrosu ile izleyicilerin beğenisini toplamayı başarmıştır. Film, dünya genelinde efsanevi bir yazar olan Virginia Woolf’un hayat hikayesini dramatik bir şekilde işlemiştir.

  1. SOĞUK DAĞ – IMDB: 7,2

Soğuk Dağ, iç savaş çıkmasının muhtemel olduğu bir dönemde erkeklerin yaşadığı baskıyı anlatır. Filmde ataerkil toplum yapısının en çok erkeklere zarar verdiği düşüncesi oldukça başarılı mesajlar ile işlenmiştir. Filmin başrollerinde Nicole Kidman ve Jude Law gibi başarılı oyuncular yer almıştır.

  1. MUTLULUĞUN PEŞİNDE – IMDB: 7,0

Mutluluğun Peşinde, dram temasının başarıyla işlendiği filmler arasındadır. Filmde oğullarını bir trafik kazasında kaybeden çiftin yaşadıkları anlatılır. Çift hem oğullarının ölümünün acısını dindirmek hem de eski mutlu hayatlarını geri kazanmak için büyük çaba sarf etmeye başlar.

  1. PANİK ODASI – IMDB: 6,8

Panik Odası, suç ve gerilim temasını başarılı bir şekilde işlemiştir. Film, kendisini aldatan kocasından ayrılarak yeni bir eve taşınan Meg isimli karakterin hikayesini anlatır. Meg, taşındığı evde sığınak olarak kullanılabilecek bir panik odasının olduğunu keşfeder.

  1. ÖLÜM SESSİZLİĞİ – IMDB: 6,8

Ölüm Sessizliği, gizem ve korku temasını ustaca işlemiştir. Filmde çocuklarının ölmesi sonucunda bir tekne gezintisine çıkan çiftin yaşadıkları anlatılır. Çift, çıktıkları tekne gezisinde boğulmak üzere olan bir yabancıyı kurtarırlar ve değişik olayların içerisine sürüklenirler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sonic the Hedgehog 3, 20
Sıradaki Haber Paramount Pictures Sonic the Hedgehog 3’ün resmi fragmanını ve posterini yayınladı…