Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En İyi 8 Angelina Jolie Filmi! IMDB Puanı En Yüksek Angelina Jolie Filmleri

Angelina Jolie hem güzelliği hem de başarılı oyunculuk performansları ile birçok kişinin en çok beğendiği oyuncu olmayı başarmıştır. İşte IMDB puanı oldukça yüksek olan Angelina Jolie filmleri…

Angelina Jolie hem güzelliği

Angelina Jolie, 4 Haziran 1975 tarihinde dünyaya gelmiştir ve çok genç yaşlardan itibaren sinema sektöründe hem oyuncu hem de yapımcı olarak yer almıştır. Angelina Jolie yalnızca güzelliği ve oyunculuğu ile değil yardımseverliği ile de gönüllere taht kurmayı başarmıştır. IMDB puanı oldukça yüksek olan Angelina Jolie filmleri başlıca şunlardır:

  1. SAHTEKÂR – IMDB: 7,8

Sahtekâr, Angelina Jolie’nin en etkileyici filmlerinden bir tanesidir. Film, Christine Collins isimli bir annenin hikayesini anlatır. Christine Collins, oğlunun kaybı üzerine acılı bir döneme girer ve kendi gazetecilik yeteneklerini oğlunu bulmak için kullanılır. Oğlunun bulunduğu haberiyle mutlu olan Christine Collins, polis ile görüşüp oğlu olduğu iddia edilen çocuğu gördükten sonra bu çocuğun onun oğlu olmadığını anlar. Bunun üzerine Christine Collins, bu çocuğun oğlu olmadığını ispat etmek ve oğlunu bulmak için bir mücadele içerisine girer.

  1. AKLIM KARIŞTI – IMDB: 7,2

Aklım Karıştı, Angelina Jolie’nin en sevilen drama filmlerinden bir tanesidir. Film, Susanna isimli karakterin kendisinde bazı sorunlar olduğunu fark etmesiyle başlar. Susanna psikolojik açıdan sorunlu olduğunu bildiği için akıl hastanesine yatmayı kabul eder. Bunun üzerine içeride bulunan diğer akıl hastaları ile tanışmaya başlar ve çok değişik olayların içine girer. Bu film, Amerika’daki sağlık sisteminin yanlışlıklarına ve zorbalığa dair önemli mesajlar vermiştir.

  1. MALEFİZ – IMDB: 6,8

Malefiz, Angelina Jolie’nin fantastik yapımlarda da ne kadar iyi bir oyunculuk performansı sergilediğini ispat eden bir filmdir. Büyülü ormanın en güçlü ve güzel perisi olan Malefiz, 16 yaşındayken prens ile tanışır ve ona âşık olur. Prens ile büyük bir aşk yaşadığını zanneden Malefiz, prensin onunla berber olmasının asıl amacını çok acı bir tecrübe ile anlar ve intikam yemini eder.

  1. GÜNAHKÂR – IMDB: 6,0

Günahkâr, Angelina Jolie’nin yer aldığı en iyi gerilim filmlerinden bir tanesidir. Film, zengin olma hayali ile yanıp tutuşan bir kadının hikayesini anlatır. Bu kadın, sırf zengin diye sevmediği bir adamla evlenir ama zamanla ona âşık olur ve artık onun için önemli olan para değil, evliliğidir.

  1. GİA – IMDB: 6,9

Gia, Angelina Jolie’nin ikonik filmlerinden bir tanesidir. Bu film, Amerika’nın ilk top modeli olan Gia Marie Carangi’nin hayat hikayesini dramatik bir şekilde işlemiştir.

  1. GEORGE WALLACE – IMDB: 7,1

George Wallace en iyi politik drama filmlerinden bir tanesidir. Film, ABD başkanı olmak isteyen siyasetçi George Wallace’ın hayat hikayesini anlatmıştır. Angelina Jolie, bu filmde sergilediği başarılı oyunculuk performansı ile ilk altın küre ödülünü kazanmıştır.

  1. ÇAPRAZ HAYATLAR – IMDB: 6,9

Çapraz Hayatlar, usta oyuncu kadrosu ile resmen bir oyunculuk şöleni sunmuştur. Bu filmde Angelina Jolie’nin yanı sıra Gillian Anderson ve Ellen Burstyn gibi başarılı isimler yer almıştır. Çapraz Hayatlar, birbirleri ile bağlantılı gibi görünmeyen ama aslında birbirlerinin hayatına büyük etkileri olan bir grup insanın yaşamını anlatır.

  1. KİRLİ SIRLAR – IMDB: 6,7

Kirli Sırlar, dram ve suç temalarını başarılı bir şekilde harmanlayarak izleyicinin beğenisini toplamayı başarmıştır. Filmde Edward isimli ajanın yaşadıkları anlatılır. Edward, işine derin bağlılık duyan bir ajandır. Ajanlık kariyeri ve aile hayatı arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanan Edward, zor günler yaşar.