Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Enes Akdilek: Evimde, ailemin önünde galip gelmek çok anlamlıydı

Çayırova Belediyesi Erkek Basketbol Takımı ile müthiş işlere imza atan Enes Akdilek, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Son maçında Ormanspor’u son saniye basket ile deviren Çayırova ekibi, geçtiğimiz hafta arasında Kağıtspor’u da uzatmada mağlup etti. Takımın Başantrenörü Enes Akdilek maçın ardından “Evimde, ailemin önünde galip gelmek çok anlamlıydı” diye konuştu.

Çayırova Belediyesi Erkek Basketbol

İzmitli genç başantrenör yönetim kuruluna kendisine güvendikleri için teşekkür etti ve şu şekilde konuştu: Benim için çok anlamlı bir gündü. Ben burada, İzmit’te büyüdüm, İzmit’te basketbola başladım, İzmit’te basketbol oynadım, İzmit’te antrenör oldum. Bu şehrin bir çocuğu olarak başarılı olmak istiyorum. Kağıtspor ile oynadık. Çok güzel bir organizasyonları var. Duygusal bir maçtı ama kazanmak için mücadele ettik.

BÜNYAMİN BAŞKANIMIZ SPORA ÇOK DEĞER VERİYOR

Belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi’nin destekleri ile Çayırova Belediyesi basketbola çok büyük bir değer veriyor ve böylesi büyük bir organizasyonun başarıya ulaşması gerekiyor. İmkanlarımız çok iyi. Kulüp Başkanımız Hasan Akar, Muhammed Nizamal, Okan Gençoğlu, Sportif Direktörümüz Can Altıntığ ve yönetimimize de genç yaşta olmama rağmen bana böylesi önemli bir görevi layık gördükleri, bana güvendikleri için teşekkür ederim.

ÖRNEK OLMAMIZ LAZIM

Bunun üstesinden gelmek, arkamızdan gelen genç antrenör arkadaşlarımıza örnek olmak çok kıymetli. Kağıtspor karşısında kazandığımız için mutluyum… Ayrıca, evimde, ailemin, arkadaşlarımın önünde galip gelmek çok daha anlamlıydı. Kağıtspor da çok değerli bir camia. Murat Yolcu hocam da çok değerli bir insan. Kendisi ile ayrı bir dostluğumuz vardır. Onlara da kalan maçlarında sonsuz başarılar diliyorum.