Engin Koyun: Hocamızdan talep olursa transfer yaparız

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, Eyüpspor galibiyetinde emeği geçenlere teşekkür etti. Engin Koyun öte yandan transfer ile ilgili olarak “Hocamızdan bir talep olursa istediği transferi yaparız inşallah” dedi.

Engin Koyun: Hocamızdan talep olursa transfer yaparız

BERABER ÇIKARACAĞIZ

Engin Koyun şu ifadelere yer verdi: Oynayan oynamayan herkesi, teknik heyetimizden malzemecimize kadar, protokolde bizleri yalnız bırakmayan değerli büyüklerimize, Kocaelispor sevdalısı olan herkese bu galibiyeti hediye ediyorum. İnanın taraftarımız alkışı fazlasıyla hak etti. Onlara da canı gönülden teşekkür ediyorum. Ben bu takıma inanıyorum. Zaman zaman haksızlıklara maruz kalsak da hepsini yeneceğiz ve Kocaelispor’u hak ettiği şampiyonluğa hep beraber çıkaracağız.

BİZ BÜYÜK BİR CAMİAYIZ

Bugüne kadar ihtiyaç olan tüm talepler karşılandı. Eğer hocamızın bir transfer talebi olursa onu da alacağız inşallah. Maç sonrası olayları tabii ki tasvip etmiyoruz. Eyüp ekibinin lider olmasının üzerlerinde yarattığı bir stres var. Biz büyük bir camiayız. Haklı olarak onların da bir tedirginliği olabilir. Biz de galip gelmek zorundaydık. Bunun da üzerimizde yarattığı bir stres vardı.

ANADOLU’DAKİ BİRÇOK İNSAN DA MUTLU

İki tarafta da kötü bir niyet olduğunu düşünmüyorum. Bunlar zaman zaman sahalarımızda oluyor. Eyüpspor’u da mücadelelerinden ötürü kutluyorum. Lig uzun, daha 45 puan var. Yalnız Kocaeli’de değil, Anadolu’da da kulübümüzü seven birçok insan da mutlu. Dediğim gibi, Kocaelispor’u hak ettiği yere getireceğiz inşallah.

Kaynak: HABER MERKEZİ