Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engin Koyun: İyi mücadelemiz puan için yeterli olmadı

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Manisa maçında ortaya konan mücadelenin puan getirmemesinden ötürü üzüntülü olduğunu belirtti.

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin

DERSLER ÇIKARACAĞIZ

Maça iyi başladıklarını ifade eden Engin Koyun şu şekilde konuştu: Manisa ciddi bir rakip olmasına rağmen takımımı maça iyi hazırlandı ve iyi de konsantre oldu. Karşılamaya sıkı başladığımızı ifade edebilirim ancak maç genelinde finali bir türlü yapamadık.  Takımın hakkını yiyemem, iyi mücadele etti. Ben son ana kadar puan alabileceğimize inandım, pozisyonlar da yakaladık ama olmadı. Başta yönetim olarak bizim, ardından teknik ekibimizin ve futbolcuların yenilgiden çıkaracağı dersler var. Eyüp maçına kadar takıma 2 ya da 3 oyuncu daha katıp çok farklı bir takımla mücadele edeceğiz.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Sezonun başı ve lig çok uzun bir maraton. Eksiklerimizin neler olduğunu biliyoruz. Teknik ekip ve yönetimimiz olayın farkında. Yaptığımız transferlerin isabetli olduğu ilk maçta kendisini gösterdi. Zaman geçtikçe, yeni futbolcular gelince ve taşlar yerine oturduğunda çok daha güçlü futbol oynayan bir takım olacağımızdan kimsenin bir şüphesi olmasın. Bizleri desteklemek için taraftarımıza da teşekkür ederim. Sayıları fazla olmasa da tribündeki coşku gerçekten çok iyiydi. Onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız.