Engin Polat tahliye edildi! O anlar kamerada

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde görülen duruşmada, ara kararın ardından tahliye kararı verilen Engin Polat ve beraberindeki dört kişi, Çorlu Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'ndan serbest bırakıldı.

Engin Polat tahliye edildi! O anlar kamerada

Kara para aklama ve yasa dışı bahis suçlamalarıyla yaklaşık 10 aydır tutuklu bulunan Engin Polat, bugün duruşmanın ardından verilen ara kararla serbest bırakıldı. Tahliye edilen Polat'ı karşılamak üzere eşi Dilan Polat, çocukları, baldızı Sıla Doğu ve birçok yakını cezaevine geldi. Polat ile birlikte davada tutuklu bulunan Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün de serbest bırakıldı. Böylece davada tutuklu kimse kalmadı.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE AYRILDI

Engin Polat, minibüsle cezaevi çıkışına kadar getirildi. Dikkat çeken bir detay olarak Polat'ın yanında kafes içinde bir muhabbet kuşu taşıdığı görüldü. Gazetecilerin sorularına yanıt veren Polat, "Ailemizle buluştuk, çok mutluyuz. Daha fazla bir şey söylemeyeceğim" dedi. Polat, daha sonra eşi, çocukları ve baldızıyla birlikte aracına binerek yakınlarının alkışları eşliğinde cezaevinden ayrıldı.

Kaynak: İHA