ENGİN POLAT TAHLİYE SON DAKİKA: Engin Polat Tahliye Oldu Mu? Engin Polat Çıktı Mı?

Dilan Polat tahliye ardından tüm gözlerin çevrildiği Engin Polat davasında karar verildi. 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapis cezası istenen Engin Polat son dakika kararı açıklandı. Peki, Engin Polat tahliye oldu mu? Engin Polat çıktı mı? İşte yanıtı..

ENGİN POLAT TAHLİYE SON DAKİKA: Engin Polat Tahliye Oldu Mu? Engin Polat Çıktı Mı?

Engin Polat çıktı mı merak eden vatandaşlar için son dakika açıklaması geldi. Kasım ayından bu yana tutukluluğu devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat geçtiğimiz günlerde tahliye edildi. 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapis cezası istenen Dilan Polat eşi Engin Polat akıbeti merak konusu oldu. 4'ü tutuklu olan Engin Polat, babası Sezgin Polat, kardeşi Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün için karar çıktı. Peki, Engin Polat tahliye oldu mu? Engin Polat çıktı mı? İşte yanıtı..

ENGİN POLAT ÇIKTI MI?

Engin Polat, babası Sezgin Polat, kardeşi Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün için TAHLİYE kararı verildi. Kara para aklama iddiasıyla tutuklanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat yer aldığı 28 sanığın yargılandığı davada ara karar verildi. 3 gün süren duruşmada savunma yapan Engin Polat, "Ben ve ailemin yönettiği tüm şirketlerin kazançları yasal yolla elde edilmiş ticaretten kazanılan varlıklardır. Kaynağı belirsiz hiçbir varlığımız yoktur. Türkiye'nin konuştuğu bu davada bahis ve benzeri sitelerinden hesabımıza gelen para yokken iddianame düzenlemiştir" dedi. Geçtiğimiz günlerde tahliye olan Dilan Polat duruşma öncesi, "Günaydın dualarınızda bizi eksik etmeyin" diyerek takipçilerinden dua istedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ