Engin Taşdemir'den Taha Hülagü sorusu

CHP Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir mecliste, AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün oğlu Taha Hülagü ile ilgili soru sordu.

Engin Taşdemir'den Taha Hülagü sorusu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı ikinci bileşimi bugün Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezinde yapıldı. Toplam 19 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplansı yaklaşık 5 dakika sürdü. Filistin Şehitleri saygı duruşu ile başlayan meclisin 6’ıncı gündem maddesi soru işaretleri ile birlikte meclisten oy birliği ile geçti.

MEMUR OLDU

Doktor Kemal Taha Hülagü geçtiğimiz yıllarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde SEKA Müze Müdürü yolmuş ve Özel Kalem Müdürlüğüden memur yapılmıştı. Özel Kalem Müdürlüğünden memur yapılan Hülagü daha sonra Cumhurbaşkanlığı Kamu Diplomasi Koordinasyon Kurulu’na atandığı iddia edilmişti.

KAÇ YERDEN MAAŞ ALIYOR?

Konu ile ilgili soru soran CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, “Burada bazı isimleri de komisyon raporunda yazıyor zaten. Kemal Taha Hülagü var. Sizin Milletvekilinizin oğlu. Mühendislik kadrosundan 3’den Birinci olmuş. Bu cumhurbaşkanlığı kadrosunda değil mi? Görevlendirme mi olmuş anlamadım?” diye sordu.

Kaynak: HABER MERKEZİ